Du læser nu
LØRDAG – 6 hurtige til mig selv..

LØRDAG – 6 hurtige til mig selv..

?LØRDAG - 6 hurtige til mig selv..?Hej agurkebarn – hvordan står det til hos dig? Jo tak, jo tak – jeg klager ikke… Det er naturligvis lidt hårdt at komme igang igen efter ferien. Der når alligevel at få samlet sig nogle bunker, når man både ligger syg og så tager på ferie… Heldigvis får man jo en masse energi af sådan at være på ferie, så det går:) 

Nå, men det er da herligt… Speaking of ferier – hvad er næste eventyr på tapetet? Om en måned hopper jeg på en flyver til Miami, hvor jeg skal bruge en uge på at ligge ved poolen, læse bøger, drikke cocktails og iøvrigt nyde noget kvalitid med Skjorten og min familie – inklusiv Pix og Nix. Se dét blir’ bare skønt! 

 Florida – av, hvor lyder det lækkert! Men for nu at blive i den lidt mere umiddelbare fremtid – hvad står weekenden så på? Ikke noget som helst, heldigvis. Jeg halter gevaldigt efter på kedelige ting som vasketøj og oprydning, så det skal jeg have indhentet.. Derudover vil jeg gerne ud og løbe og så skal jeg træne med #Vitaminwellbootcamp på søndag. Måske ud og spise noget god mad undervejs også? 

Hvad er food-favoritten for tiden, da?! Well.. Jeg er altid en sucker for en god burger (y’know..), men lige for tiden kan jeg slet ikke få nok at BarBurrito’s salater. Jeg troede aldrig jeg skulle sige det – men jeg er jo hooked på en salat! 

Med alt det salat du spiser, skal du vel snart ud og købe noget nyt tøj – hvad topper ønskelisten for tiden? Haha, det tror jeg nu ikke.. Det er ihvertfald ikke planen og jeg har faktisk været helt dygtigt til at undgå klatshopperier her i 2015, men lige nu mangler jeg altså virkelig nye sorte jeans. Og så ville jeg ønske at jeg havde en navy frakke. Og så mangler jeg træningstoppe, men det tæller ikke rigtigt. Jeg synes simpelthen mine skabe og skuffer er så fyldte, at jeg ikke helt kan overskue at shoppe noget som helst these days… Jeg burde rydde ud! 

Ha – du lyder jo næsten hellig. Er du helt rask? Jeg tror det… Men man ved naturligvis aldrig!? 😉 

Vi krydser fingrer og en oprydning lyder da fornuftigt – vi holder øje med tictail’en.. God weekend Agurk! Mange tak – og jeg skal nok sige til, når jeg får taget mig sammen til at lægge noget op. Promise! God weekend derude:)   

 Kommentarer (11)
    • De er fra From Lou – jeg burde vise dem bedre frem asap, for det har været mine yndlingsstøvler henover vinteren!! 🙂

  • Hov det ser ud som om den kun tog 1. linje af min kommentar med?! Nå prøver igen; jeg har nemlig selv købt mørkeblå frakke og sorte jeans i dag – pudsigt

    • Mærkeligt den ikke tager hele min kommentar med?! Nå men frakken er fra modstrøm, modellen hedder Dannel – den er så smuk på, måske det var noget? 🙂

    • Jeg ved det godt – sorry! Men altså – jeg synes bare at vi har ting OVER DET HELE. Jeg orker ikke at forsøge at stoppe mere ind i min i forvejen pressede garderobe. Bliver nødt til at få ryddet op… Nu.. Søndagsprojekt!?

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top