Du læser nu
INSPIRATION – idag er vi offline..

INSPIRATION – idag er vi offline..

INSPIRATION - idag er vi offline..

Jeg havde planlagt alt muligt content til i dag om alt muligt ligegyldigt (eller I ved – det usual altså.. ikke noget der redder verden..). Men da jeg vågnede imorges syntes jeg, at det var helt skørt, når nu årets første forårsdag har meldt sin ankomst. Og så på en søndag. Så idag synes jeg at vi skal lukke computere og lade telefoner ligge hjemme, og istedet gå ud i solen. Offline. Med nogen vi kan lide. Og måske en kop kaffe i hånden. Eller en lille donut to-go. Det har jeg ihvertfald tænkt mig at gøre (når jeg lige har overlevet søndagens træning med #Vitaminwellbootcamp-damerne). Så skynd jer er trykke på det lille røde kryds oppe i hjørnet og kom ud – så ses vi på den anden side (.. når det regner igen, haha).

 Kommentarer (2)
  • Det har bare overhovedet ikke været forårsvejr her på vestkysten i dag! Jeg føler mig faktisk snydt, haha 😀
    Dagens startede ok, dog med blæst, men lige over middag slog det over i støvregn. Så efter en løbetur i skoven, har vi holdt seriesøndag i stedet 🙂

  • Haha, hvor er det fint! God offline-dag 😀 Jeg vil også tage ham jeg godt kan li’ i hånden og ud i solskinsvejret nu. Indtil videre har morgenen budt på langsom opvågning med solskin ind af vinduet, det var rart!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top