Du læser nu
OUTFIT – en sjælden omgang workwear..

OUTFIT – en sjælden omgang workwear..

OUTFIT - en sjælden omgang workwear..

Pumps – Mango (old, similar) // Knit – WonHundred // Coat – ASOS (old) // Bag – Chanel // Sunnies – Celine

Jeg er klar over, at det er for sjældent, at jeg få vist workwear på bloggen – i bund og grund handler det jo om, at mine hverdage er helliget mit job, mens bloggen er en weekend-fornøjelse. Noget jeg hygger mig med om søndagen. Det betyder, at I oftest får weekend-varianten af mig serveret. Lange dage på kontoret indbyder ikke lige til outfit-fornøjelser, når man endelig kommer hjem (og det er blevet mørkt, og man skal lave mad, vaske tøj, rydde op, svare på et par emails og alt det andet, som hverdagsaftenerne dikterer.. jeg er sikker på at I kender dem;)). Nå, men i weekenden kørte jeg en reprise på et outfit fra sidste uge og dermed dette lidt sjældne work-wear outfit. Jeg har tidligere været inde på det dér med at workwear jo også er et lidt vidt begreb – nogle kan slippe afsted med mørke jeans, mens andre forventes at møde i fuldt suit hver dag.. Jeg hører selv i førstnævnte kategori, så workwear for mig kan (som i dette tilfælde) sagtens være jeans, en strik og nogle pumps. Egentlig er det dét jeg føler mig aller mest bekvem i, og derfor også sådan det oftest ender.

OUTFIT - en sjælden omgang workwear..

OUTFIT - en sjælden omgang workwear..

OUTFIT - en sjælden omgang workwear..

OUTFIT - en sjælden omgang workwear..

 Kommentarer (3)
 • Smukt som altid – og inspirerende blog.
  Har anskaffet lange hm boots, sailer jakke mv ?
  Nu er jeg hooked på solbrillerne ?
  Er det Audrey eller New audrey modellen?
  Og ved du hvor de forhandles i Kbh?
  Pft.
  Vh Anette

 • Hvad er det med skinny jeans og stiletter, som bare altid ser hamrende godt ud? Det er så pokkers simpelt, og alligevel er det en sikker vinder gang på gang. Win! (:

  Du ser i hvert fald meget businesslike ud, så jeg vil dømme outfittet ‘mission accomplished’ 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top