Du læser nu
COCKTAIL – min favorit; Whiskey Sour..

COCKTAIL – min favorit; Whiskey Sour..

COCKTAIL - min favorit; Whiskey Sour..

Ehr.. Jeg kan ikke finde ud af om, at det er lidt underligt, at dele en cocktail-opskrift på sådan en helt almindelig tirsdag morgen eller om det er helt genialt, fordi man så har tid til at købe det nødvendige inden ‘it’s cocktail o’clock’ fredag eftermiddag;) Jeg satser på sidst-nævnte! På Kajen kan vi ihvertfald godt lide at kickstarte weekenden med en god cocktail og jeg tæller allerede nu dagene til det igen er fredag (.. det lød småt alkoholisk.. I ved hvad jeg mener!) – min favorit er for tiden en helt klassisk Whiskey Sour. Den er (som navnet antyder) syrlig og frisk – og så er den ikke vildt kompliceret at lave, så oftest kan jeg lokke min personlige bartender til at lave mere end én;)

OPSKRIFT – Whiskey Sour cocktail

  • 6 cl. god Whiskey
  • 3 cl. friskpresset citronjuice
  • 1,5 cl. sukkerlage (vi dovner den en gang i mellem og opløser blot lidt rørsukker i noget varmt vand.. it works)
  • 1 skvæt pasteuriseret æggehvide (ca. ½ teske)
  • 1 dråbe Angostura

Bland alle ingredienser i en shaker, saml shakeren og giv den en hurtig rystetur uden is, for at sætte æggehviden i gang. Del shakeren og fyld den helt med is. Shake kraftigt i 10-15 sekunder og hæld op i et lavt glas fyldt med is.

COCKTAIL - min favorit; Whiskey Sour..

 Kommentarer (10)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top