Du læser nu
OUTFIT – Sunday stroll i jeans og oversize strik..

OUTFIT – Sunday stroll i jeans og oversize strik..

OUTFIT - Sunday stroll i jeans og oversize strik..

Shoes – Isabel Marant // Jeans – Vero Moda // Knit – H&M // Coat – ASOS (old) // Scarf – Monki

Efter et par lange rejsedage er jeg igen tilbage på Kajen og begynder langsomt at glæde mig til weekenden, mens jeg drømmer mig tilbage til sidste søndag, hvor solen stod højt over København på årets første rigtige forårsdag. Jeg bøffede rundt i hvad der vel bedst kan beskrives som min fritids-uniform these days – de blå jeans er en gammel favorit jeg har fundet i bunden af skabet og sweateren er egentlig den der sweaterdress fra H&M, som jeg skrev om i sidste uge. Tænk at det snart er slut med at gå med frakker og halstørklæde – det føles helt underligt… Så skal man til at gå i trenchcoat igen. Og den slags. Før vi ved af det skal vi til at have ballerinaer på igen. Det er nu ikke så dårligt, at vinteren endelig er ved at være slut og foråret er lige rundt om hjørnet!

OUTFIT - Sunday stroll i jeans og oversize strik..

OUTFIT - Sunday stroll i jeans og oversize strik..

OUTFIT - Sunday stroll i jeans og oversize strik..

 Kommentarer (4)
  • Aciiie! Man har jo brug for din ekspertise nu 😀

    De Bobby’s der? Hvordan er de i størrelsen? Jeg er normalt en 40, og tænkte at det da bare er den jeg tager, men efter at have snuset rundt på nettet, syntes jeg at mange nævner de er lidt små i det?
    Jeg mener du har svaret på det spørgsmål før, men efter at have brugt 40 min. på at rode alle dine IM indlæg igennem gav jeg op ( der er jo mange :))

    Ps. selvom det her er et gammel indlæg digger jeg det outfit lidt for meget. Må skaffe hvid frakke ala Acie asap 😀

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top