Du læser nu
PHOTO DIARY – en uge på farten..

PHOTO DIARY – en uge på farten..

Det har været en travl uge. Det er de fleste uger. Og det siger alle. Alle har travlt, har de ikke? Jeg holder typisk hverdag og blog adskilt, selvom jeg godt ved at netop hverdagen er dét identificerbare ved en blog.. Det der kan binde os sammen. Det er ikke fordi jeg ikke vil (dele altså). Det er fordi jeg ikke har tid. Men det kan jeg jo passende illustrere med et indlæg – så her får i glimt fra 6 helt typiske dage i Agurkeland.

PHOTO DIARY - en uge på farten..
Lørdag kl 8:47 – jeg skal ingenting idag. Kun lave blog. Men ellers ingenting. Det er lang tid siden jeg har haft en slap weekend, og jeg drømte egentlig om at sove længe. Istedet vågnede jeg 7:32.. Nuvel.. Jeg laver morgenmad til Skjorten og tager så en tur i løbesporet..

PHOTO DIARY - en uge på farten..
Søndag kl 12:33 – søndag er #Vitaminwellbootcamp dag, og idag er vi igang hos Powerhouse CPH med en gang reformertræning.. Jeg kommer selv i Powerhouse og kender reformeren – og føler mig derfor en del mere tryg end til de tidligere træninger med damerne.. Endelig på hjemmebane!

PHOTO DIARY - en uge på farten..
Søndag kl 14:17 – jeg kommer hjem til blomster uden årsag. Tænk, hvor er man heldig. De er smukke, men lugter altså helt sindssygt. Oh well – det behøver jeg jo ikke nævne før han selv opdager det;)

PHOTO DIARY - en uge på farten..
Mandag kl 17:39 – på vej ud og løbe efter en helt almindelig dag på kontoret.. Jeg har siddet i møde halvdelen af dagen og har derudover brugt alt for lang tid på at få ombooket den flybillet jeg skal bruge tirsdag. Forbandede Norwegian-strejke. Jeg går tidligt, for jeg vil gerne nå hjem og løbe mens det er lyst – og har i øvrigt lige en kuffert jeg skal have pakket!

PHOTO DIARY - en uge på farten..
Tirsdag kl 7:15 – jeg venter på en taxa på Kajen. Oprindeligt skulle jeg have været med 7:10’eren mod Oslo. Den blev aflyst og den første ledige SAS-afgang var kl 9 istedet.. Jeg er naturligvis enormt ærgerlig over, at kunne sove de to timer længere. #not

PHOTO DIARY - en uge på farten..
Tirsdag kl 8:37 – jeg er kommet alt for tidligt i lufthavnen.. det psyker mig det der med først at skulle flyve kl 9 – rutinerne er tilpasset kl 7-afgangen.. Jeg har fasttrack og fniser altid over at stå dér mellem 14 suits. Det er kun firma-klistermærket på min laptop der afslører, at jeg ikke er gået helt forkert, men omvendt passer jeg heller ikke rigtigt ind.

PHOTO DIARY - en uge på farten..
Tirsdag kl 21:09 – jeg er landet på et Scandic-hotel lidt uden for Oslo og tæt på kontoret. Scandic. De ligner allesammen hinanden. Det føles både lidt hjemligt hyggeligt og lidt scary – det er ikke altid jeg kan huske om jeg er i Olso, Stockholm eller Helsinki når jeg vågner om morgenen.. Anyways – jeg stener i sengen og flotter mig med et glas hvidvin. Det har været en lang dag.

PHOTO DIARY - en uge på farten..
Onsdag kl 18:55 – jeg har siddet i møde hele dagen.. det har været både spændende og inspirerende, men jeg er også træt i hovedet. På Gardemoen får jeg klassisk lufthavnsmiddag – running sushi.. To stykker maki og en skål salat med soyamarineret kylling. 150NOK. Vildt nok. Det er jo Norge.

PHOTO DIARY - en uge på farten..
Torsdag kl 08:34 – jeg er tilbage på kontoret og min kalender er igen hårdt ramt af møder. Jeg starter dagen med en kop kaffe i vores café mens jeg debriefer på norske møder… På mit bord pynter et billede fra Paris, der får mig til at smile helt ned i maven.. (Det har jeg ikke fået lov til at vise. Lad os håbe han ikke ser det;))

PHOTO DIARY - en uge på farten..
Torsdag kl 17:01 – jeg har været til møde inde i byen og er allerede hjemme lidt over fem… Solen skinner, der er forår i luften og jeg bliver totalt forårskåd. #Solskinsselfie. Sikke et vindende koncept. Skjorten lander fra Finland og jeg har tid til en løbetur. Alt er godt

 Kommentarer (31)
 • Jeg vil bare tilslutte mig koret, omend lidt senere – virkelig fint indlæg og hyggeligt med et indblik i livet som Agurk! Det er sjovt, for jeg har efterhånden fulgt med i en del år – fra LA til Stockholm til San Fran og tilbage igen. Og nu København. Det er helt vildt hvor hurtigt tiden går, hvor meget der kan nå at ske – og hvor inspirerende det stadig er at følge med herinde 🙂

 • Jaaaaaa, hvor er det et hyggeligt indlæg.
  Og sikke en sød Skjorte du har dig. Jeg vil også have sådan én 🙂

 • Dejligt indlæg!

  Kender godt det der med at være hjemme på Scandic. Havnede engang på et værelse der var spejlvendt af det vandte. Meget mærkeligt!

 • Først og fremmest – dejligt at få sat en lille smule ansigt på ham skjorten 😉 <3 I ser fandeme søde ud sammen!!
  Dernæst, jeg forstår sgu godt, du ikke har tid til blog i hverdagene! Hatten af for dig, hard working lady.

  • Hehe – ja.. Han opdagede billedet. Og øffede lidt. Men altsååå.

   Engang imellem kan jeg godt blive vildt misundelig på de af mine ‘blog-kolleger’ der har taget springet og har tid til at gå rundt og lave sygt nice content hver eneste dag.. Men omvendt elsker jeg jo også mit job, og er bare glad for at jeg overhovedet kan holde fast i min gamle blog-hobby:)

 • Virkelig spændende at læse om din hverdag, flere af de indlæg tak 😉
  Og rart at få sat ansigt på skjorten, iih han ser sød ud!

 • Fedt indlæg… elsker at høre om din hverdag og om dit take på opdeling af arbejde og fritid.. måske fordi det hele virker dejlig bekendt og identificerbart.. minus de mange flyvninger dog! You rock..

  • Du er sød Trine – og altså også selv ret inspirerende på samme front.. Strategic director by day, succesfuld iværksætter by night… YOU rock!

 • Hvor hyggeligt med sådan en lille “dagbog”. Hold nu op for en travl hverdag du har. Er det meget skidt, at det alligevel får mig til at drømme hede drømme, om den dag jeg bliver færdiguddannet og endelig kan lege voksen? (:

 • Åh et fint glimt af dit (travle) Agurke-liv! Elsker disse slags indlæg, bliv endelig ved med at lave dem, når tiden er til det! Hvor ser Skjorten SØD ud, jeg bliver lidt små-misundelig, men jeg finder vel min egen Skjorte på et tidspunkt 😀

  • Haha – Skjorter hænger ikke lige sådan på træerne, men jeg krydser fingre for at der dukker en op hos dig en dag, for de er nemlig hver at samle på:);)

 • DEJLIGT smugkig! – Dem ser vi gerne flere af 😉

  RIGTIG god – forhåbentligt solskins – weekend til dig! 😀

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top