Du læser nu
Lyserød bootcamp-søndag

Lyserød bootcamp-søndag

Lyserød bootcamp-søndag

Søndag på Kajen står primært i bootcampens tegn. Det er vores sidste gang, og jeg er lidt nervøs for, hvad Sara har strikket sammen til os, for hun er altså en hård dame… Det har været et super sjovt (.. og super hårdt) forløb, som jeg er mega glad for, at jeg har haft muligheden for at være med til (#heldigagurk)… Og jeg kunne godt finde på at booke en personlig træner på et tidspunkt.. Lige nu kan jeg dog mærke, at 4 x træning om ugen er lige vel meget i mit pressede program, og jeg vil ikke risikere at træning bliver en sur og stressende pligt, fremfor noget jeg gør for mig selv.. Jeg glæder mig (helt ærligt..) lidt til at få mine søndage tilbage. Når det er sagt, så kan jeg sagtens mærke effekten af træningen – især mine ben er blevet mere tonede. Her spiller løberiet nok også en rolle, men pludselig er mine lår og lægmuskler dukket frem. Tænk engang;) Nå… Nu kom det til at handle om bootcamp og træning – det var egentlig ikke meningen… Men det fylder lidt meget – kan I nok fornemme;)

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top