Du læser nu
Forårsfornemmelser & læderjakker

Forårsfornemmelser & læderjakker

Forårsfornemmelser & læderjakker

Jeg havde for et par sæsoner siden en virkelig pæn læderjakke… Jeg endte dog med at sælge den fordi jeg synes lynlåsene var for grove og jakken for ‘ung’. Det kan man jo så fortryde nu, men det ændrer jo ikke noget som helst, så jeg vil forsøge at lade være;) Istedet har jeg i snart et år forsøgt at finde en substitut og til sommer VIL jeg altså have en ny læderbasse.. Jeg har haft en periode, hvor jeg synes læderjakker var lidt for rå til mig, men omvendt også at det er enormt pænt til alle andre.. Jeg tænker, at løsningen er at finde en helt klassisk model uden alt for meget kvilt og grove lynlåse, men det er altså lettere sagt end gjort. Indtil videre har jeg fundet en ret fin model fra Mango, som også er et fund til prisen – men er der mon nogen af jer, der har erfaring med Mango-jakker? Jeg tænker både størrelse og kvalitet – al input værdsættes:)

Forårsfornemmelser & læderjakker

 

Forårsfornemmelser & læderjakker

 Kommentarer (12)
 • Jeg købte en ruskindslæderbasse derfra på udslag i sommers for 300,- tror jeg. Jeg har boet i den siden og den er utrolig nok virkelig lækker! Den er dog ret stor i størrelsen…

 • Uh den er flot! Synes dog den sorte ser lidt fake ud og den grå ser mere læder-sort/slidt ud. Er der nogen der har set dem i virkeligheden og har en mening om det?

 • Har også en fra Mango, som jeg har været super-glad for, og som har holdt sig pæn.. det med størrelserne synes jeg dog ikke var et issue med min..

 • Jeg har selv kigget på den fra mango, men synes læderet er for stift i det… Det er ikke så lækkert i kvaliteten. Har i stedet købt den fra samsø samsø, som er lidt dyrere, men stadig billig i forhold til kvali. Den har samme enkle detaljer og revers, og den er sååååå blød og lækker. Super klassisk jakke. Tjek den ud. Modellen heller tatou jacket.

 • Jeg har erfaret at Mango generelt er meget lille i deres størrelser og man skal derfor helst kunne prøve tøjet på. Og det er desværre en meget bitter erfaring

 • Hey Acie,

  Jeg har lige præcis den læderjakke fra Mango som du linker til og jeg elsker den! Den er helt simpel, så jeg synes ikke jeg ligner en rocker når jeg har den på, den gir bare lidt ekstra umpfh til alle outfits. I størrelserne er de en anelse små, til gengæld synes jeg det er som om den har formet sig lidt efter min krop efter nogle måneders brug. Og ja, så er den jo til en virkeligt god pris 🙂 .
  Vil tippe dig til at tage ind i Magazin og prøve den på i Mango-afdelingen eller prøve nogle af deres andre læderjakker for at få en fornemmelse af størrelsen.

  God jagt 🙂

 • Jeg har en læderjakke fra Mango, og den er super god! Jeg købte den på udsalg i 2013 og den holder sig så pæn, og min lyder lidt som noget, du også kunne bruge, for den er egenligt ret plain – tæt på feminin 🙂 størrelsen er helt almindelig, der er plads til mine brede skuldre men den er ikke for løs.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top