Forårsfornemmelser & læderjakker – ACIE
Lyserød bootcamp-søndag

Forårsfornemmelser & læderjakker

Forårsfornemmelser & læderjakker

Jeg havde for et par sæsoner siden en virkelig pæn læderjakke… Jeg endte dog med at sælge den fordi jeg synes lynlåsene var for grove og jakken for ‘ung’. Det kan man jo så fortryde nu, men det ændrer jo ikke noget som helst, så jeg vil forsøge at lade være;) Istedet har jeg i snart et år forsøgt at finde en substitut og til sommer VIL jeg altså have en ny læderbasse.. Jeg har haft en periode, hvor jeg synes læderjakker var lidt for rå til mig, men omvendt også at det er enormt pænt til alle andre.. Jeg tænker, at løsningen er at finde en helt klassisk model uden alt for meget kvilt og grove lynlåse, men det er altså lettere sagt end gjort. Indtil videre har jeg fundet en ret fin model fra Mango, som også er et fund til prisen – men er der mon nogen af jer, der har erfaring med Mango-jakker? Jeg tænker både størrelse og kvalitet – al input værdsættes:)

Forårsfornemmelser & læderjakker

 

Forårsfornemmelser & læderjakker

12 kommentarer

 • Anne

  Jeg købte en ruskindslæderbasse derfra på udslag i sommers for 300,- tror jeg. Jeg har boet i den siden og den er utrolig nok virkelig lækker! Den er dog ret stor i størrelsen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianna

  Uh den er flot! Synes dog den sorte ser lidt fake ud og den grå ser mere læder-sort/slidt ud. Er der nogen der har set dem i virkeligheden og har en mening om det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Glæder mig til at følge med i jagten! Leder nemlig efter en i samme stil! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Har også en fra Mango, som jeg har været super-glad for, og som har holdt sig pæn.. det med størrelserne synes jeg dog ikke var et issue med min..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  Jeg har selv kigget på den fra mango, men synes læderet er for stift i det… Det er ikke så lækkert i kvaliteten. Har i stedet købt den fra samsø samsø, som er lidt dyrere, men stadig billig i forhold til kvali. Den har samme enkle detaljer og revers, og den er sååååå blød og lækker. Super klassisk jakke. Tjek den ud. Modellen heller tatou jacket.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skal da vist have fundet den rigtige læderjakke i år, for det klæder dig! 😉

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg har erfaret at Mango generelt er meget lille i deres størrelser og man skal derfor helst kunne prøve tøjet på. Og det er desværre en meget bitter erfaring

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg kan varmt anbefale denne fra Munderingskompagniet:
  http://www.fashionforme.dk/mdk-by-munderingskompagniet.ffm57/slim-skindjakke.KARLA-MDK-SORT_40
  Er selv den lykkelige ejer!!! Billederne her gør den dog ikke retfærdighed, dog gør prisen. Den koster 2000- i f.eks ‘Bahne’, og “kun” 1400 på denne side.
  Tjek den ud c”,)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey Acie,

  Jeg har lige præcis den læderjakke fra Mango som du linker til og jeg elsker den! Den er helt simpel, så jeg synes ikke jeg ligner en rocker når jeg har den på, den gir bare lidt ekstra umpfh til alle outfits. I størrelserne er de en anelse små, til gengæld synes jeg det er som om den har formet sig lidt efter min krop efter nogle måneders brug. Og ja, så er den jo til en virkeligt god pris 🙂 .
  Vil tippe dig til at tage ind i Magazin og prøve den på i Mango-afdelingen eller prøve nogle af deres andre læderjakker for at få en fornemmelse af størrelsen.

  God jagt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie B

  Jeg har en læderjakke fra Mango, og den er super god! Jeg købte den på udsalg i 2013 og den holder sig så pæn, og min lyder lidt som noget, du også kunne bruge, for den er egenligt ret plain – tæt på feminin 🙂 størrelsen er helt almindelig, der er plads til mine brede skuldre men den er ikke for løs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Har du set Samsøe Samsøes læderjakke? Den er virkelig lækker og helt enkel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • This leather jacket is a wonderful versatile piece and I love the looks you have created!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyserød bootcamp-søndag