REJSER – New York-stinenser – ACIE
Forårsfornemmelser & læderjakker

REJSER – New York-stinenser

REJSER - New York-stinenser

Vi bookede billetter til New York i weekenden. Til Maj drøner vi afsted igen og udover at skulle kippe med flaget for min storebror, der fylder år, så skal vi også gå ombord i et forårsramt New York.. Jeg GLÆDER mig til at gense byen i en lidt mere lysegrøn nuance end de sidste gange vi har været afsted. Turen er arrangeret i samarbejde med Momondo (som jeg btw altid bruger til flybillet-research), og tanken er at jeg skal over og teste app’en Momondo Places, som er en city guide, der kan filtrere på forskellige behov/sightseeing ønsker. Fx kan man filtrere på family (.. før Pix og Nix anede jeg ikke, at dét kunne være et behov.. Nu ved jeg hvor vigtigt det er med børne-venlige restauranter og legepladser.. #thethingsyoulearn) eller local, som tipper om de lokales bedste tip. Jeg er ingen ekspert endnu, men jeg regner med at blive det til Maj, når vi går ombord på byen og det bliver virkelig sjovt at få noget nyt og friskt input til vores eventyr. App’en er gratis og findes til en lang række byer – New York er bare én af dem:)

Rejsen er arrangeret i samarbejde med Momondo

9 kommentarer

 • Åh! Jeg vil også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh altså, det ville ikke være så dumt at have sådan en NYC-tur at se frem til. Specielt i forårsvejr. Det lyder næsten magisk. Glæder mig til at gense byen igennem dine billeder (igen, hehe) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg håber, at kunne tilføje nyt perspektiv til fortællingen, selvom både I og jeg har set New York før her i dette forum.. Og nej – det er skønt! Faktisk har jeg lige en uge i Florida jeg skal have ‘klaret’ (#dethårdeliv) først.. Foråret er skønt med så mange ferier!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • App’en er fantastisk. Jeg brugte den, da jeg besøgte Rom i foråret sidste år. Jeg skal til New York i efteråret, så jeg tror helt sikkert, at jeg skal finde app’en frem igen 🙂

  God tur til New York, og lav gerne et indlæg eller to over shoppingsteder og de gode restauranter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih nej da, jeg er slet ikke jaloux. På ingen måde 😉
  Håber I får en fantastisk tur, når foråret engang rammer for alvor (:

  http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe – jeg lover at sende lidt New York’er-feel hjem via bloggen ;-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • STOP STOP ikke mere snak om NYC, jeg er helt grøn af misundelse. Det er jo en fantastisk by :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha – jeg kan ikke lade vææææære. Lad os satse på at Pix og Nix ikke bliver boende der for evigt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårsfornemmelser & læderjakker