Du læser nu
REJSER – New York-stinenser

REJSER – New York-stinenser

REJSER - New York-stinenser

Vi bookede billetter til New York i weekenden. Til Maj drøner vi afsted igen og udover at skulle kippe med flaget for min storebror, der fylder år, så skal vi også gå ombord i et forårsramt New York.. Jeg GLÆDER mig til at gense byen i en lidt mere lysegrøn nuance end de sidste gange vi har været afsted. Turen er arrangeret i samarbejde med Momondo (som jeg btw altid bruger til flybillet-research), og tanken er at jeg skal over og teste app’en Momondo Places, som er en city guide, der kan filtrere på forskellige behov/sightseeing ønsker. Fx kan man filtrere på family (.. før Pix og Nix anede jeg ikke, at dét kunne være et behov.. Nu ved jeg hvor vigtigt det er med børne-venlige restauranter og legepladser.. #thethingsyoulearn) eller local, som tipper om de lokales bedste tip. Jeg er ingen ekspert endnu, men jeg regner med at blive det til Maj, når vi går ombord på byen og det bliver virkelig sjovt at få noget nyt og friskt input til vores eventyr. App’en er gratis og findes til en lang række byer – New York er bare én af dem:)

Rejsen er arrangeret i samarbejde med Momondo

 Kommentarer (9)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top