Du læser nu
OUTFIT – lyserød frakke og Isabel Marant

OUTFIT – lyserød frakke og Isabel Marant

OUTFIT - lyserød frakke og Isabel Marant

Fredaaaaaag<3 Og hermed et outfit fra sidste weekend, hvor jeg tullede rundt i sneakers, jeans og lyserød frakke. Jeg føler mig stadig en lille smule fodformet, når jeg render rundt i de der Isabel Marant Bart, men de er virkeligt behagelige og geniale på sløve weekendstrolls langs Kajkanten.

Weekenden står på venindetid – jeg er alene hjemme og det skal udnyttes;) Brunch, shopping og en masse hygge.. Min yndlingsmusik på anlægget og en bog i sofaen. Måske noget kagebageri? Jeg har en skummel plan (forestilling!?) om nogle Dumle-muffins.. Det er noget en svensk kollega har fablet om i månedsvis og hver gang vi snakker om det, bliver jeg lige dele intrigued og forundret. Dumle-muffins?! Really… Det må næsten prøves, non?!

OUTFIT - lyserød frakke og Isabel Marant

 

OUTFIT - lyserød frakke og Isabel Marant

 

OUTFIT - lyserød frakke og Isabel Marant

 Kommentarer (8)
 • Dumle muffins lyder godt nok spændende. Det har jeg aldrig hørt om. Glæder mig til at høre om de bliver så gode, at du vil dele opskriften. 🙂

  • Nej det havde jeg heller ikke før min kollega begyndte at snakke om dem til frokost en dag… Jeg lover at vende tilbage med udfaldet 🙂

 • Hej Acie 🙂
  Jeg har et lille spørgsmål jeg håber du kan hjælpe mig med; kan du mon huske hvilken farve dine celine solbriller er? (tænker om det mon er havana eller om de er mørkere?)
  Kan ikke beslutte mig for hvilken farve jeg skal have dem i ud fra de billeder der nu findes af dem på hjemmesiden, men dine har den helt perfekte nuance synes jeg.
  God weekend!

  • Tusind tak Lisbeth – det er faktisk liiige ved Kajen.. Ved ikke hvorfor jeg ikke har tænkt på det før:)

  • Hehe – jeg er også helt klar på dem:) Nooom!!! Og tusind tak – jeg er nu altså også glad for den!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top