Du læser nu
LØRDAGSLYKKE – Givenchy & kærlighed

LØRDAGSLYKKE – Givenchy & kærlighed

LØRDAGSLYKKE - Givenchy & kærlighed

Der er flyttet en nattergal ind på Kajen. Eller. En Givenchy Nightingale, om man vil. Jeg klemte på den, da jeg var i Paris. Konstaterede at det var den perfekte hverdagstaske. Skulderstrop, lynlås. Pæn og klassisk. Kan rumme en laptop. Kan tåle at ligge i et overhead compartment, når jeg flyver. Alt det rigtige altså. Men ovenpå Chanel-købet var det ikke rigtigt tidspunktet at investere yderligere… Jeg måtte spare op, tænkte jeg. Og satte den tilbage på plads. Smilede venligt til den håbefulde sales assistant i Lafayette og dampede videre.

 

Igår morges tog Skjorten til London. Der er mange rejsedage for tiden. Og nu altså i en weekend. Det er ok. Det er svært at øffe over den andens rejseaktivitet, når man selv har været mindst lige så slem. Jeg klemte ham farvel kl 5 med indtørret savl på kinden og øjne som små knappenålshoveder. Lagde mig tilbage på puden og sov videre til det var mit vækkeur der begyndte at bamle.. Landede på kontoret til sædvanlig tid og blev overrasket af en kæmpe pakke. Fra Net-a-Porter? Forvirret. Pakkede ud – overrasket, overvældet. Dén. Tasken fra Paris. Han havde kunnet huske den. Det føles lidt eventyragtigt. Jeg føler mig ihvertfald ret heldig. Både fordi jeg har ham. Og fordi jeg nu har en nattergal;) Det er ren kærlighed…

LØRDAGSLYKKE - Givenchy & kærlighed

 

LØRDAGSLYKKE - Givenchy & kærlighed

 Kommentarer (26)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top