Du læser nu
10 garderobeklassikere til foråret

10 garderobeklassikere til foråret

10 garderobeklassikere til foråret

Tilbage i efteråret lavede jeg en guide til 13 garderobklassikere til efterårgarderoben og det lykkedes mig faktisk (plus/minus) at bruge netop dét indlæg som rettesnor i forbindelse med mine garderobe-opdateringer (fx den hvide frakke, WonHundred-strikken, Celine-solbrillerne og de pæne læderleggings).. Det virkede også til at I var flere, der kunne finde noget inspiration i indlægget, så jeg tænker, at jeg forsøger at gentage successen (selvom den slags jo altid er farligt), nu hvor vi står på dørtrinnet til en ny sæson. Der er nogle gengangere fra efterårsindlægget, men det glæder mig egentlig kun lidt – for det rodfæster jo kun deres potentiale som, netop, ‘klassikere’.

 

I denne forårs-omgang er det mere forårs-agtige sager der står på listen, men omvendt ikke ting, der ikke også ville kunne bruges resten af året. Jeg har klikket Mango-jakken hjem (men nu må vi se om den er god IRL) og drømmer om at finde et par pæne flared jeans. Jeg har, ved nærmere eftertanke, et par gamle Diesel-jeans liggende i garderoben, men jeg ved ikke om jeg stadig kan skrue min mås ned i dem. Det må prøves! Derudover er jeg lidt lun på tanken om et par helt klassiske Chanel-flats og de der lidt skøre, men ret seje Celine-sunnies, som jeg ikke har haft held til at opdrive noget sted endnu (i ‘Havana’ ihvertfald).. Jeg vil også gerne have en pæn skindnederdel, som jeg kan bruge til kjorter og silketoppe og dresse op og ned med enten hvide sneaks eller ballerinaer – og så nogle gode lyse jeans med ankelkig. Jo. Det må være listen. Har I noget på jeres lister, der kan inspirere?

 

1. Mango leatherjacket // 2. Zara flare jeans // 3. H&M shirt // 4. Chanel flats // 5. Celine sunnies // 6. Magasin trenchcoat // 7. Toogoodtobebasic skirt // 8. Stan Smith sneakers // 9. Toogoodtobebasic silk tee // 10. Gina Tricot jeans

 Kommentarer (11)
  • Fin liste. Flared jeans kommer jeg ikke ned i igen – men så har jeg vist også røbet, at jeg er noget ældre end dig 🙂 Til gengæld lurer jeg på en trenchcoat, og den fra Magasin ligner da et fund til prisen. Den må jeg have set nærmere på.

    • Haha – det behøver du da ikke være.. Flared jeans er vel sådan nogle, der stikker sit grimmede hovede frem med jævne mellemrum efterhånden :)Og jeg har trenchen – den er super!

  • Efterårssæsonen ER altid bare finere end foråret, synes jeg.. Men fin liste ellers. Jeg tror sgu også, jeg er ved at være klar til at hoppe i et par flared jeans snart..

  • Den ser lækker ud den læderjakker! Glæder mig til at høre en review af den – meget gerne også størrelsemæssigt 🙂

    • Jeg er altså også lidt spændt selv – jeg har altid problemer med at ting strammer over armene (mit kompleks #1), så jeg har allerede mentalt indstillet mig på at den er for lille.. I’ll let you know 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top