Givenchy Nightingale i action - Acie

Givenchy Nightingale i action

Givenchy Nightingale i action

Jeg har – naturligvis – ikke lavet andet hele weekenden end at gå og ae min nye taske… Og stolt spankulere rundt med den på armen. Haha. Det er som om, at glæden ved en ny taske kun er endnu større, når den kom lidt overraskende. Og man ikke selv har gået og sovset frem og tilbage i samvittigheden, for at vurdere om man nu også er for ufornuftigt og en masse andre tanker, som jeg er sikker på, at I derude kun kender alt for godt.. Så ja – Nattergalen og jeg var altså ude og trille i weekenden og sådan ser den altså ud, når den hænger på en arm og ikke bare står. Én af jer spurgte også til størrelsen og jeg tænker, at man får en lidt bedre fornemmelse af at det, når man kan se den på et menneske:)

Givenchy Nightingale i action

 

Givenchy Nightingale i action

 

8 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top