Du læser nu
Givenchy Nightingale i action

Givenchy Nightingale i action

Givenchy Nightingale i action

Jeg har – naturligvis – ikke lavet andet hele weekenden end at gå og ae min nye taske… Og stolt spankulere rundt med den på armen. Haha. Det er som om, at glæden ved en ny taske kun er endnu større, når den kom lidt overraskende. Og man ikke selv har gået og sovset frem og tilbage i samvittigheden, for at vurdere om man nu også er for ufornuftigt og en masse andre tanker, som jeg er sikker på, at I derude kun kender alt for godt.. Så ja – Nattergalen og jeg var altså ude og trille i weekenden og sådan ser den altså ud, når den hænger på en arm og ikke bare står. Én af jer spurgte også til størrelsen og jeg tænker, at man får en lidt bedre fornemmelse af at det, når man kan se den på et menneske:)

Givenchy Nightingale i action

 

Givenchy Nightingale i action

 

 Kommentarer (8)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top