Du læser nu
10 looks der inspirerer mig lige nu

10 looks der inspirerer mig lige nu

10 looks der inspirerer mig lige nu10 looks der inspirerer mig lige nu 10 looks der inspirerer mig lige nu

Som I nok ved, så er jeg en ivrig pinner, og kan slet ikke huske hvordan jeg fik inspiration før jeg gik ombord i Pinterest – opskrifter, indretning, shopping; you name it! Derfor er jeg også virkelig afhængig af mit ‘Style Inspiration‘-board, som gang på gang redder mig, når jeg ikke kan beslutte mig for, hvad jeg dog skal tage på (.. skabet fuld af tøj og alligevel aldrig noget at tage på.. I’m sure you can relate;)). Lige for tiden er de her 10 looks nogle af dem, der inspirerer mig allermest – jeg forsøger at finde looks, som indeholder nogle af de ting jeg allerede har i skabet (ellers er man jo ligevidt), og hér er det noget med skinny jeans, Isabel Marant Bobby’er, kneehighs, blazere, en masse strik, ripped girlfriend jeans, hvide sneaks og lidt forskellige frakker.. Når jeg ser billederne og ved at jeg har mange af tingene i garderoben allerede, kan jeg ikke lade være med at tænke på, hvor sandt det er, det der med at man engang imellem ikke kan se skoven for bare træer.. Har I nogen pinnere, der inspirerer jer særligt meget? Så del gerne – man kan aldrig følge for mange;)

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top