OUTFIT – jeans og lyseblå skjorte.. – ACIE
OPSKRIFT - Dumlemuffins

OUTFIT – jeans og lyseblå skjorte..

OUTFIT - jeans og lyseblå skjorte..

Jeg fandt mine Notabene-skates frem i weekenden. Det var – indrømmet – premature, men jeg blev grebet af forårskådhed, og før jeg vidste af det, tøffede jeg rundt i bare ankler og gummisål. Jeg ryster på hovedet af mig selv, og minder mig selv om hvor meget jeg HADER, at fryse og tæerne. Solen skinnede, og som jeg kiggede ud af vinduerne på Kajen så det absolut varmere ud end virkeligheden var. Jeg nærmer mig 29 og jeg har altså stadig ikke lært, at forår i Danmark er en lumsk størrelse, der ikke nødvendigvis er ret mange grader over frysepunktet. Tsk tsk.

 

Anyways – jeg var i lyseblå herreskjorte og sorte jeans. Nye sorte jeans faktisk. Og dem skylder jeg et par ord. De er fra H&M og er sådan nogle shaping jeans, hvilket jeg dog ikke mærker meget til, da jeg har købt dem for store (… min hjerne havde lige glemt/ikke opfattet, at jeg har tabt små 8kg siden nytår og jeg skulle således nok lige have prøvet dem inden de røg med hjem – men H&Ms prøverum er vel nærmest at betragte som en slags helvedes forgård, så dem prøver jeg for alt i verden at undgå..). Anyways – de er super behagelige, de er skinny og de har normal talje. Win, win og win. Og vasken er den der perfekte sorte lidt ‘washed’ farve, som jeg er ret begejstret for. Jo – de er gode. Så gode, at jeg faktisk overvejer at købe dem i den rigtige størrelse også.

Jeans – H&M // Skates – Notabene // Skjorte – Forever21 // Coat – ASOS // Bag – Givenchy Nightingale

OUTFIT - jeans og lyseblå skjorte..

 

OUTFIT - jeans og lyseblå skjorte..

 

OUTFIT - jeans og lyseblå skjorte..

 

OUTFIT - jeans og lyseblå skjorte..

10 kommentarer

 • […] bukker gerne den flossede kant op for et lidt pænere look, sagde mormor;) Det er samme model, som dem jeg snakkede om her (og hele to størrelser mindre – hurra!), og de er mægtigt gode. Et godt […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Update: De sorte er til salg i alle størrelser på hjemmesiden igen 🙂
  Og nu kan man endda bytte i butikkerne, og få penge tilbage hvis man betaler med dankort.
  Og ja, bukserne er bare mega lækre! Jeg har selv tre par.
  Og mega sejt gået med de 8 kg!! 🙂

  Vh. Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  manner hvor er du sej!!! 8 kg!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Nu kommer der en jeans-anbefaling: model Karen fra Moss i forvasket sort. Normal talje, plads til mås og hofter uden de gaber i livet, skinny, og benlængden er så god til os med lange stænger. Stoffet er lækkert tykt, og de sidder selvfølgelig fab. Prøv dem! Jeg har ikke haft andet på siden jeg købte dem 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Fede jeans! Hvad str er dem, du har på? Og ved du, om de fås i højtaljede? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De fåes kun med normal talje – jeg har dem i 32×34, men skulle have købt dem i 30×34 (.. måske endda 29×34). Har prøvet at finde dem, men de er sooold out i den størrelse. Fordømt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lille

  Så flott tips til jeans! Jeg har nettopp vært i min lokale H&M å hapset et par mørkeblå. Riktigt lekre jeans 😀

  Har du forresten prøvd Lee sin modell Scarlett? Jeg har alltid svært med å finne gode jeans som sitter da jeg har en riktigt kurvet bakende, men er smal i taljen. Denne syns jeg sitter godt uten at den har for mye stretch 😀

  Hilsen fast leser fra Norge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lille

   Hvor hyggeligt med en nordmand – jeg er jo hele tiden i Oslo:) Og nej – men dem må jeg absolut prøve! De lyder gode!! 🙂

   KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Loulou

  Uh, de lyder nice, dem må jeg ud at opstøve. Og way to go med de der 8 kilo – det er vildt meget, hvis du spørger mig. Din detox 2015 må gøre noget rigtigt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT - Dumlemuffins