Du læser nu
Rejse-klaaaaaar…

Rejse-klaaaaaar…

Rejse-klaaaaaar...

OK – måske ikke det bedste billede, der nogensinde er taget af mig, and then again… måske faktisk netop det bedste billede – jeg var ved at tisse i bukserne af grin, og lige netop den følelse, har jeg planlagt at genleve ca konstant den næste uge. Jeg er, som I læser dette, på vej i en flyver med retning mod Miami – dér skal jeg mødes med Pix, Nix og deres forældre.. Og med i bagagen har jeg både Skjorten og farmor&farfar. Alle mine favoritter, krydret med sol, sommer, pool og ferieliv. Jeg glæder mig, kan I tro. Rigtigt meget endda. Jeg satser på at komme hjem med fregner på næsen, en million smilerynker og spaghettiarme, der er helt trætte efter at have kastet Pix rundt i poolen i en uge.. Jeg tjekker ind igen, når jeg har fået den første snert af en tan, feriens første cocktails og lidt internet – vi ses i Florida, søde damer!

 Kommentarer (9)
  • Åh, et skønt billede! Man bliver selv helt glad af at kigge på det 😀
    God ferie – og nyd det! Selvom det nok ikke bliver noget problem 😉

  • Yay! Glæder mig helt på dine vegne! Nyd det og tag gerne lidt varme og tørvejr med hjem til Danmark 🙂

  • Det er da ultimativt det bedste billede af dig nogensinde! Man bliver hel varm om hjertet af at se dig så glad!:D
    Jeg håber du får en fantastisk dejlig tur!

  • Uhh rigtig god tur søde!! Skriv gerne ferieberetning, vi har nemlig overvejet ol vi skal en uge til Miami til september/november. Mange siger det er et forfærdentlig grimt sted, og det kan jeg næsten ikke tro :/ så fløder mig til at læse om din tur 🙂 nyd det!! Xx

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top