Feriebarn.. – ACIE
Raspberry Gin Fizz

Feriebarn..

Feriebarn..

Jeg har set sådan her ud i en uge nu. Hat, bikini og fjoget grin. Kameraet er fyldt med billeder, som jeg gerne vil dele og hjertet fuld af små kys, kram og grin fra Pix&Nix. Jeg har nydt en uges ferie – dovne pooldage, en dag i Disney og lidt obligatorisk ferie-shopping. Ikke noget pakket program, men snarere en uges afslapning i skyggen fra et palmetræ. Jo. Det trængte jeg til. Derfor har jeg også været lidt stille her, men jeg håber at I har fulgt lidt med på Instagram (@acieagurk), som er blevet flittigt opdateret.. Nu er det ved at være slut med ferie – om 24 timer står jeg igen på Kajen. Den der lange flyvning kunne jeg nu godt undvære;)

2 kommentarer

  • Mmmh, sol. Varme! Det lyder som paradis på jord. Hvis man har sol og varme behøver man ikke mere (:

    // http://www.moonlitmadness.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Selvom jeg (desværre) ikke har været over Atlanten i påsken, kan jeg nikke genkende til en lignende ferie, hvor stikket er blevet trukket ud og familien er blevet prioriteret. Det er har været SÅ rart! Glæder mig til at se billeder fra USA når du er vel hjemme igen! God tur 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Raspberry Gin Fizz