Du læser nu
Feriebarn..

Feriebarn..

Feriebarn..

Jeg har set sådan her ud i en uge nu. Hat, bikini og fjoget grin. Kameraet er fyldt med billeder, som jeg gerne vil dele og hjertet fuld af små kys, kram og grin fra Pix&Nix. Jeg har nydt en uges ferie – dovne pooldage, en dag i Disney og lidt obligatorisk ferie-shopping. Ikke noget pakket program, men snarere en uges afslapning i skyggen fra et palmetræ. Jo. Det trængte jeg til. Derfor har jeg også været lidt stille her, men jeg håber at I har fulgt lidt med på Instagram (@acieagurk), som er blevet flittigt opdateret.. Nu er det ved at være slut med ferie – om 24 timer står jeg igen på Kajen. Den der lange flyvning kunne jeg nu godt undvære;)

 Kommentarer (2)
  • Selvom jeg (desværre) ikke har været over Atlanten i påsken, kan jeg nikke genkende til en lignende ferie, hvor stikket er blevet trukket ud og familien er blevet prioriteret. Det er har været SÅ rart! Glæder mig til at se billeder fra USA når du er vel hjemme igen! God tur 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top