Du læser nu
INSPIRATION – Back to work..

INSPIRATION – Back to work..

INSPIRATION - Back to work..

Phew.. Jeg er back at the office – småt ramt af jetlag og post-ferie-depression. Skyller den ubarmhjertige virkelighed ned med uanede mængder kaffe og trawler gennem mailboksen i (for) langsomt tempo. Av, det er hårdt at komme tilbage. Jeg landede på Kajen igår kl 17, nåede at pakke min kuffert ud (det synes jeg selv var ret flot – plejer altid at nøle helt vildt med den slags..), spise takeout på sofaen og så gå i seng, for kun at være fanget i en slags utålelig limbo mellem total udmattelse og insomnia takket være jetlag. Anyways. Hvis jeg havde været mere tjekket (.. og mindre træt), så gad jeg godt se sådan her ud i dag. Skjorten fra H&M har jeg luret længe på, men det var først da Kathrine viste den i ‘levende live’, at jeg blev overbevist og nu har klikket den hjem (rabatkoden 2946 giver gratis fragt resten af dagen). Derudover bilder jeg mig selv ind, at det snart må blive forår og således snart er blazer-sæson. Og ballerina-sæson. Solbrillerne fra Celine forsøgte jeg forgæves at finde i USA – de står højt på ønskelisten.. Meget højt.

Jeans – H&M // Blazer – Reiss // Shirt – H&M // Flats – Chloé // Bag – Givenchy // Sunnies – Celine

 Kommentarer (2)
  • Isabella Thordsen har lige fået de solbriller. Så hvis du kender nogle i Sønderborg, så kan de fås der 😉 men de er virkelig lækre, så kan godt forstå din søgen!

  • Så fik jeg lige klikket et par jeans hjem. Prøver at finde gode hverdags-jeans -som ikke er 7 for all mankind. Det kunne være rart at spare lidt på jeansfronten til hverdagsjeans 🙂 Asos er prøvet – kan ikke helt finde ud af om jeg er fan. Så prøver jeg dem her i stedet for. Tak for tip 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top