REJSER – en billedstorm fra Florida.. – ACIE
INSPIRATION - Back to work..

REJSER – en billedstorm fra Florida..

REJSER - en billedstorm fra Florida..
Så kom jeg igennem de første billeder fra ferien. Det er lykkedes mig at tage 499 billeder på en uge – heraf er ca. 450 af Pix&Nix. Klassisk;) Vi boede i en villa på et stort resort – ret perfekt, når man er flere generationer, der rejser sammen. Og så er den slags bare lidt mere grandiøst i USA – der var 9 pools (.. jeg nåede i 2 af dem), vandland (Pix var ikke til at styre..), 3 golfbaner, tennisbaner og alt muligt andet, der hører sig til, når der er dømt ferie.

Skjorten og jeg tog gerne på en lille udflugt hver dag (for ikke at gå til i rastløshed), mens ellers gik det meste af tiden med at dase langs poolen under en palme og plaske i vandet med små størrelser. Det var nok ikke en ferie vi selv havde booket, hvis det bare havde været os to, men sammen med familien var det en uslåelig ferieform, hvor alle havde plads og tid til at dvaske gennem dagene i eget tempo.. Vi fik sol på næsen, drak hvidvin og kolde øl på terassen, grinede i Disneyland, spiste bacon på en diner og shoppede i outlet og malls (jaja, også mig.. og jeg skal nok få vist frem;)). Jo. Det var altså lige dét der skulle til ovenpå en lang vinter!!

REJSER - en billedstorm fra Florida..

14 kommentarer

 • Hej Acie

  Jeg faldt lige over dette indlæg. Kan du huske navnet på resortet, I boede på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg plejer aldrig at kommentere på dine billeder- hvilket faktisk er lidt unfair når jeg sådan sluger dem råt! Især elsker jeg dine drinksopskrifter, de slår aldrig fejl! Men jeg synes også du har en fantastisk evne til at få de bedste farver frem i dine billeder, så de blir sådan helt pastel-lækre 🙂 Og grunden til at jeg nu endelig kommenterer er at jeg synes du ser rigtig fin ud i den lille sorte kjole – og det skal du da have at vide! 🙂
  //Mille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak for, at du smed en kommentar denne gang Mille – det er rart, når I pipper engang imellem, selvom jeg også godt kan forstå, at der oftest ikke er så meget at sige:) Og mange tak – jeg er virkelig glad for kjolen – den er et hit! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Orv, det ser lækkert ud! Og så er jeg altså pænt misundelig på sådan en tur til Disney 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha – Pix var også helt elektrisk. Det var næsten det bedste af det hele <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mmmh, det er lige før jeg kan fornemme varmen og roen igennem billederne her. Hvor kunne jeg dog godt bruge en lignende tur, altså (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, nu er jeg egentlig normalt slet ikke til Florida. Den dybe syden, eller i hvert fald Texas og South Carolina har altid haft en helt speciel plads i mit hjerte, da jeg har familie der og også har gået i skole der. Men hold op, hvor drømmer jeg mig tilbage, når jeg ser de her billeder. Så misundelig! 😛

  http://cammi.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kunne heller aldrig drømme om at bosætte mig i Florida (.. og jeg er både Tar Heel og Bruin, så I hear ya’), men til ferie synes jeg det er helt herligt! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara R.

  Skønne billeder!!! Vil du fortælle lidt mere om de outlets i besøgte og malls? Skal selv til Florida til oktober, så vil gerne have gode råd og info om gode shoppesteder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sara

   Hvor skal du hen? Florida er jo et vidt begreb og vi shoppede mest omkrig Orlando:)

   KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara R.

   Vi skal bo på Cocoa Beach, et par timer fra Orlando:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ok – men hvis I beslutter jeg for at køre til Orlando, så skal I tage i Millenia Mall og enten Orlando International Outlet eller Orlando Vineland Premium Outlet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbet

  Lyder skønt – og dejligt at I hygger jer sådan sammen som familie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION - Back to work..