Du læser nu
LYSE FORÅRSFARVER og en stor give-away

LYSE FORÅRSFARVER og en stor give-away

LYSE FORÅRSFARVER og en stor give-away

Jeg har haft ballerinaer på 2 gange siden jeg kom hjem fra ferie. Og læderjakke. Dén skylder jeg også et par ord om, men jeg har også en hel liste over indlæg jeg gerne vil skrive nu i weekenden, så vi når nok dertil:) Anyways. Tilbage til dét med forårsfornemmelserne, for de er her. Virkelig. Jeg håber sådan at det bliver godt vejr i weekenden, så jeg kan sidde på altanen og nyde sæsonens første glas rosé i solen. Lyder det ikke rart? Jeg glæder mig virkelig til de der små forårs- og sommermoment. Til bare ben i sommerkjoler på cyklen, til Fish&Chips på Tolboden, til brune tæer, til at aldrig at skulle tænke på overtøj og – ikke mindst – til en lidt lysere farvepalette i garderoben.

Ovenstående items gad jeg virkelig godt klikke hjem – det lyse pastelpink suit er for sejt, Adidas-toppen ville være perfekt til sløve feriedage i New York i maj og den prikkede sweater og de lyse Puma-sneaks ville være perfekte til slidte jeansshorts, brune lår og de der lyse sommeraftner på – netop – Tolboden. Jo. Klik, klik og klik. Jeg er klar!

Alle sagerne er fra Stylista’s minishop hos Zalando og lige nu kan I faktisk vinde 10.000kr til at shoppe for – for at være ved i konkurrencen skal I vælge de fem items fra minishoppen, som I synes udgør det bedste sommerlook. Det er lettere sagt end gjort – jeg kunne (.. som I kan se) ikke begrænse mig til kun 5;) De øvrige retningslinjer har jeg listet nedenfor:

1: Giv dit bud på et perfekt summerlook, ved at udvælge 5 produkter fra Zalando.dk/ss15-look og send linket til produkterne.

2: Beskriv i 10-15 linier hvorfor du har udvalgt disse produkter eller netop dette look.

3: Indsend billede af dig selv, dit navn og alder

4: Alt skal sendes samlet til summerlook@stylista.dk

5: Materiale skal sendes senest 30. April 2015

En jury vil udvælge de 20 bedste looks og sammensætte dem som en digital collage. Derefter er det op til Stylistas læsere at stemme. Den collage, der får fl est stemmer bliver kåret som årets Stylista 2015 og vinder et gavekort på 10.000 kr til Zalando samt et års abonnement til Costume. 2 præmien er et gavekort op 5000 kr til Zalando samt et års abonnement til Costume og 3. præmien er et gavekort på 1000 kr til Zalando.

 

Indlægget er udgivet i samarbejde med #Stylistazalando

 

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top