Du læser nu
OUTFIT – the little black summer dress

OUTFIT – the little black summer dress

OUTFIT - the little black summer dress

Det blev ikke til ret mange outifts, mens jeg var på ferie. Bikini tæller ligesom ikke rigtigt vel!? Én aften trak jeg dog i min lille sorte H&M-kjole, som ellers kun har været på til nytår. Med slides og poolhår blev den dresset nok ned til at være helt passende til steakhouse the American way. Jeg havde Pix til bords og ondulerede feriens bedste burger (.. and I had a few), så det var den helt rigtige aften at dresse up på, selvom det nærmest var den eneste gang jeg havde rigtigt tøj på i løbet af hele ugen;)

Jeg er virkelig glad for kjolen og spår at vi får mange festlige stunder sammen – selvom den nu er noget kortere på mig end på nogle af de andre jeg har set den i. De langes lod i livet, eller hvad man nu siger;) Et rigtigt fund til prisen!

 

Dress – H&M // Bag – Chanel // Slides – Nelly (similar here) // Armbånd – ByBiehl // Necklace – Glitter // Sunnies – Celine

 

OUTFIT - the little black summer dress

 

OUTFIT - the little black summer dress

 Kommentarer (6)
  • Så fint!! Kommer der ikke snart nyt om den nye læderjakke? Mangler virkelig en så er spændt på at høre din mening om den :)) god weekend!

    • Jo det kan du tro – der er taget billeder i dag, så jeg regner med at have indlægget oppe på mandag:)

  • Dit hår er virkelig flot. Det klæder med de tilfældige krøller. Hvor din neglelak fra? Det ligner en, der vil være hammer god, når man får lidt farve til sommer?

    • Tusind tak – og jeg kan desværre ikke huske det. Jeg fik (som noget af det første, da vi var landet) en mani-pedi, så den er lagt i salon og er ikke min egen:)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top