Du læser nu
3 x Weekendlykke

3 x Weekendlykke

Åh, søde weekend. Jeg har været lidt hårdt ramt af jetlag i denne omgang, så weekenden var længe ventet… Og selvom det ‘kun’ er søndag, så har weekenden allerede leveret til UG med kryds og slange… Det er altså lidt lettere at få noget mere ud af weekenderne, når vejret er, som det har været de sidste par dage. Jeg lader batterierne op med friske blomster, vin, god mad og sol på næsen og nedenfor har jeg samlet 3 små glimt af vaskeægte weekendlykke<3

3 x Weekendlykke

Weekends are flower days! Lørdag slog jeg til på et bundt lyserøde roser, som nu står og pynter fint i min Lyngbyvase. For mig signalerer friske blomster også noget hjemlig hygge – jeg gider aldrig købe friske blomster, hvis jeg ved, at der er en rejse lige om hjørnet, men nu er vi faktisk hjemme de næste uger og så er jeg ikke sen til at fylde Kajens vaser med mine favorit fleurs;)

3 x Weekendlykke

Fredag eftermiddag skålede jeg weekenden velkommen og erklærede officielt altanen åben for sæsonen med et glas kold hvidvin. Hele sommerhalvåret bruger jeg nærmest altanen som et ekstra rum og det er så skønt, at kunne slå dørene op, når man kommer hjem fra arbejde og lige nå at få det sidste skud sol og d-vitamin med, selvom man har siddet foran skærmen hele dagen.

3 x Weekendlykke

En weekend-favorit på Kajen er tapas/ost&pølse med store glas vin og alle vores forskellige favoritter (lige for tiden er jeg fx helt til falds for Løgismoses Kvæde&Vanilie-marmelade, som passer ret suverænt til nærmest alle oste…). Vi snakker, og skåler over et måltid der tager lidt mere end 5 minutter… Det er ret rart – og en kontrast til hverdagens travlhed.

 Kommentarer (2)
  • Øj, det både ser lækkert ud og lyder rart! Må man spørge om tapasanretningen i den sorte boks er noget der kan købes et sted til take-out (så man nemt kan slippe omkring med aftensmaden)? Eller har i selv være kreative med anretningen? Jeg stemmer snart for tapas herhjemme! Heldigvis er det ikke svært at overbevise min bedre halvdel om det 😉 God søndag!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top