Du læser nu
SHOPPING – Mango læderjakke

SHOPPING – Mango læderjakke

SHOPPING - Mango læderjakke

Tadaaaa – her er den så. Min nye læder-love. Det er ikke dén Mango-sag jeg tidligere har vist jer for da den endelig dukkede op, føltes den bare ikke helt rigtig. Jeg ved ikke om det var de sølvfarvede lynlåse, der gjorde den lidt for ‘biker’ og lidt for lidt klassisk eller hvad det var, men ihvertfald var det bare ikke rigtigt godt. Tilgengæld faldt jeg tilfældigt over en anden sag fra Mango – eller rettere fra Violeta, som egentlig er Mango’s plussize-brand.

 

Jeg troede egentlig at den slags startede ved str 46 (.. måske 44 i en snæver vending!?), og selvom jeg ikke er nogen sylfide, så ville det nu alligevel være for stort. Den var bare pæn. Helt rigtig. Tilpas biker, uden at være for rå. Og larmende. Så jeg tyede til deres size-charts, mens jeg i mit stille sind håbede, at jeg ville konstatere at det var småt nok i størrelsen til at jeg kunne være med. Det var det ikke – tilgengæld regnede jeg mig frem til at deres small ligger midt i mellem str40 og str42 (jeg konstaterer i mit stille sind, at de må være meget små i Spanien, hvis str 40 er plussize, men det er en anden snak… This time, it came to my advantage!) og det passer mig helt perfekt – især i jakker, hvor jeg kan blive helt hysterisk over ting, der strammer på armene (.. det har vi snakket om før.. hvis jeg har nogen issues så er arm-strammere one of’em..).

 

Så ja – jeg har fundet en læderven. Den er helt perfekt. Skindet er smørblødt og detaljerne helt rigtige og fittet er helt rigtigt til mig, der gerne vil kunne have en sweatshirt eller strik indenunder, så sæsonen for den bliver lidt længere. Jo. Jeg er fan. I kan finde den online her. SHOPPING - Mango læderjakke

 

SHOPPING - Mango læderjakke

 

SHOPPING - Mango læderjakke

 

SHOPPING - Mango læderjakke

 

SHOPPING - Mango læderjakke

 Kommentarer (14)
 • Hej! 🙂 Jeg faldt lige tilfældigt over dit indlæg her,da jeg googlede mango jakken som du har på og må sige at jeg synes du gør det meget bedre end modellen på hjemmesiden! 😉 Bare for at være helt sikker – når det nu er en “plussize” udgave af læderjakken her – har du så fået den i str “S”. Jeg er selv ca str 40 og synes det ser ud til at det vist er str S jeg skal bestille jakken i, men ville lige høre dig ad inden jeg trykker bestil 🙂

 • Den ser ret shiny og plastisk ud på mango-siden, men ikke på dig…? Er den flot i læderet og føles det som om den hurtigt bliver ‘slidt’ på den gode måde?

  • Hvis jeg skal være ærlig, så tror jeg, at de har en dårlig lysmand hos Mango, for jeg var også bange for at den ville være alt for ‘stiv’ og shiny – i virkeligheden er den smørblød og lækker. Jeg er vildt positivt overrasket over kvaliteten:)

  • Hov forresten – og ja; jeg tror den får god patina i løber af ingen tid. Det er satser jeg ihvertfald på!! 🙂

 • Den er super fed! Og ja, størrelserne er sindssygt små i Spanien, men jeg syned godt nok også det er til at blive deprimeret af hvis str 40 er plus size.

  • Hehe – I know.. Men altså; at the end of the day, kan jeg ikke lade være med at være hamrende ligelgad med mærket i nakken. Der er jo ingen ensretning anyways, så størrelserne bliver sat som vinden blæser..

 • Den er så fin 🙂 jeg har også søgt efter en læder jakke i biker stil længe og var så heldig at finde den helt perfekte brugt på Trendsales til 250 kr. Et fund til prisen

 • Rigtig fed jakke! Er selv på udkig og lidt curvey. Men det er da ikke den samme jakke du linker til? Detaljerne ved skulder, ryg og ærme er slet ikke ens!?

  • Hej Ellen

   Du har helt ret – sorry, det er var en copy-paste error! Jeg har rette det nu:) Godt set og tak for heads up.

   KH

  • Yeah – det var super godt og ret heldigt. Den var på forsiden af Mango og var pæn – og jeg kunne ikke lige se på modellen at hun var plussize, så jeg klikkede bare ind:)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top