Du læser nu
SHOPPING – Saint Laurent kortholder

SHOPPING – Saint Laurent kortholder

SHOPPING - Saint Laurent kortholder

Som jeg nævnte på et tidspunkt. så blev der også tid til lidt shopping på ferien og med hjem kom denne lille fine kortholder. Ikke noget crazy. Efter i mange år at have slæbt rundt på gigant-punge (… nærmest i clutch-størrelse.. who’s with me!?), er jeg det seneste år gået i en helt anden grøft og har tullet rundt med mine kort i en meget mindre Stine Goya x Adax pung (hvis man overhovedet kan kalde den dét..). Nuvel. Nu var det på tide at tage skridtet fuldt ud og købe en ‘ordentlig’ pung… eller… kortholder, som jeg endte med. Gone are the days, med endeløse kort og kvitteringer. I denne er der plads til sedler, nogle udvalgte kort og nogle få mønter. All I need:)

 Kommentarer (4)
  • Ooh boy, oh boy! Jeg har virkelig også slemt rundt på det værste monstrum af en “pung” i uhyrligt lang tid, da jeg mente jeg da både skulle gemme boner og gamle biografbilletter samt alle de der visitkort man samler op ALLE steder!
    Nu har jeg i længere tid haft mine kort i en fantastisk lille læderpung som blev købt i en lillebitte butik i Tyskland på et tidspunkt – og jeg har aldrig været mere glad (også selvom det altid er en lille krig at finde det kort, jeg skal bruge 😉 ).

  • Jeg har efterhånden sjældent min pung med når min kæreste og jeg tager ud og handler, for jeg gider ikke slæbe rundt på det monstrum jeg har. Ofte tager jeg også bare Dankortet ud inden jeg skal et eller andet sted. Synes sgu det bliver lidt besværligt at skulle have en taske med for at kunne have pungen med. Og alligevel tænker jeg at jeg ikke vil kunne nøjes med en mindre pung – for med to Dankort, et rejsekort, sygesikringskort, studiekort (x 2), kørekort, Wildcard plus det løse virker det bare ikke realistisk =/ Men okay, jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har kørt bil i København eller haft brug for begge Dankort på én gang, haha.

  • Åh I feel you, mht. de store punge.. Jeg har en KÆMPE pung, fyldt til randen med kort. Jeg har stempelkort til samtlige caféer jeg nogensinde har været på nærmest, og medlemskort til jeg ved ikke hvor mange forskellige butikker! Jeg bliver “lokket” af den der “når du har købt for 25.000 får du et par gratis strømper”…… Så fjollet.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top