Du læser nu
OUTFIT – Grå favoritter & læderjakke

OUTFIT – Grå favoritter & læderjakke

OUTFIT - Grå favoritter & læderjakke

Kender I det, når der bare er nogle outfits, som man føler sig rigtigt ‘hjemme’ i? Sådan har jeg det lidt med det her… Et par jeans og en sweatshirt eller skjorte – det er vist det nærmeste man kommer min ‘uniform’.. Nu hvor vejret bliver lidt varmere bliver det sammen med ballerinaer eller sneaks og en blazer, læderjakke eller trench. Helt stille og roligt, men rigtig meget mig:) I sidste weekend trak jeg i alle mine grå favoritter – helt basic jeans og sweatshirt fra H&M, min nye læderjakke og et par af mine yndlings-flats, som jeg ikke har fået vist jer før nu. Jeg har et bedre billede, som jeg lige må se at få lagt op. De er pretty perfect, hvis nu jeg selv skal sige det;)

Flats – Balenciaga // Jeans – H&M // Sweatshirt – H&M // Leather jacket – Mango // Bag – Chanel Boy // Sunnies – Celine

OUTFIT - Grå favoritter & læderjakke

 

OUTFIT - Grå favoritter & læderjakke

 Kommentarer (10)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top