Du læser nu
WEEKEND – lyseblå garderobe-favoritter

WEEKEND – lyseblå garderobe-favoritter

WEEKEND - lyseblå garderobe-favoritter

Whaaat – hvordan blev det fredag allerede igen? Ikke at jeg skal klage. Bevares. Jeg skal bruge weekenden på at fejre en fødselsdag og spise én eller flere af dem her. Og så vil jeg gerne trille rundt i lys denim, herreskjorte og mine hvide sneaks. Og være weekend-agtig. Jeg startede allerede idag og kan rapportere, at det er mere end godkendt. De lyse jeans er en gammel favorit fra ASOS, som jeg har fundet frem (med andre forårs- og sommersager), og jeg skal altså liiiige vænne mig til det der med lavtaljede jeans igen:)

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top