Du læser nu
LØRDAGSLYKKE – pomfritter & kirsebærtræer

LØRDAGSLYKKE – pomfritter & kirsebærtræer

LØRDAGSLYKKE - pomfritter & kirsebærtræer

Ahhh…. Søde lørdag<3 Jeg startede weekenden med at skåle i bobler med en veninde, der fyldte år igår, og en lidt sen fredag fordrede altså en lidt sen lørdag morgen. Langsomt tempo, varme croissanter og kaffe i koppen. Vi bøffede rundt i morgenhår, diskuterede køkkenplaner – vi drømmer om at bygge nyt køkken nu i foråret, og den slags kan man jo hurtigt få mange timer med at gå at diskutere;)

Resten af lørdagen (og hey – den er jo ikke engang slut endnu!!) blev brugt på at beundre de smukke kirsebærtræer, der er i fuldt flor i denne weekend og spise frokost i solen på Pixie. Deres Croque Madame er altså blandt favoritterne.. Og gerne med en omgang fritter med basilikun-mayo on the side. Haps. Nu er lørdagssløvheden for alvor ved at sætte ind og jeg overvejer lidt, om man mon skulle forsøge sig med årets første eftermiddagslur på altanen. Under en dyne i solen, tænker jeg. Jo. Det er planen. Håber også, at I har en herlig lørdag derude<3

LØRDAGSLYKKE - pomfritter & kirsebærtræer

 

LØRDAGSLYKKE - pomfritter & kirsebærtræer

 

LØRDAGSLYKKE - pomfritter & kirsebærtræer

 

LØRDAGSLYKKE - pomfritter & kirsebærtræer

 

LØRDAGSLYKKE - pomfritter & kirsebærtræer

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top