Du læser nu
OPSKRIFT – Kylling & Cremet spidskål

OPSKRIFT – Kylling & Cremet spidskål

OPSKRIFT - Kylling & Cremet spidskål

Det er noget tid siden, at jeg har fået delt en hverdags-opskrift (der er, indrømmet, også gået lidt meget takeout i den lately… sådan er det i de travle perioder), men for et par uger siden fik vi lavet en sand hverdagsfavorit. Kylling med Serrano-skinke og cremet spidskål med svampe og broccoli. Hvis ikke man går amok med fløden og parmesan, så kan retten også sagtens være relativt kalorielet.. Men det bedste er nu altså smagen.. Mhmmm.. Hvornår har spidskål ellers lige ageret blød comfort-food?!

Opskrift – blød og cremet spidskål med svampe og broccoli

  • Et lille hovede finsnittet spidskål
  • 2 fed hvidløg
  • Et halvt broccoli-hovede
  • 250g champingoner
  • 1/4l fløde (vælg selv %)
  • Revet parmesan

Kog broccolien blød (med lad være med at koge den helt ud – der er altså ikke noget værre) i en gryde for sig. I en dyb pande med låg svitses hvidløg og svampe. Spidskålen tilsættes og låget lægges på – låget vil dampe spidskålen, så den bliver mere blød og ‘krymper’. Når det er blevet tilpas blødt tilsættes lidt fløde efter smag og behag – vi plejer at bruge omkring en halv kvart-liter, men det afhænger også lidt af spidskålets størrelse.. Lad det koge lidt ind, riv noget parmesan over og tilsæt broccolien til allersidst. Haps. En sand hverdags-vinder<3

OPSKRIFT - Kylling & Cremet spidskål

 

OPSKRIFT - Kylling & Cremet spidskål

 Kommentarer (6)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top