Du læser nu
FOTOGLIMT – en lyserød weekend

FOTOGLIMT – en lyserød weekend

FOTOGLIMT - en lyserød weekendTirsdag morgen og en ny uge er allerede i fuld gang – hvor blev weekenden af?! Min var lyserød og herlig. Fyldt med croissanter og grin. Og med det fantastiske vejr København præsterede, var det ikke specielt svært, at få en hel masse ud af weekenden – der er noget magisk over de første forårsmåneder, hvor folk langsomt pibler ud af deres vinterskjul og samles under solen rundt omkring i byen.. Nedenfor har jeg samlet 7 fine øjeblikke fra min instagram (@acieagurk) fra den forgange weekend:)

FOTOGLIMT - en lyserød weekend

Lørdag kl 08:43 – jeg var til fødselsdag hos en veninde fredag aften, men kommer heldigvis hjem i fornuftid.. det lykkes mig alligevel at sove længe og nyder en langsom morgen med varme croissanter og kaffe i sofaen.

FOTOGLIMT - en lyserød weekend

Lørdag kl 13:04 –  jeg tager Skjorten i hånden og går en lille tur i området omkring Kajen. Ved Langelinie Lystbådehavn findes en lille lund med japanske kirsebærtræer, der lige nu blomstrer utroligt smukt. Jeg elsker den tid på året – det er virkelig et solidt forårstegn. NU nærmer det sig!

FOTOGLIMT - en lyserød weekend

Lørdag kl 14:02 – Vi fortsætter lørdagen med Croque Madames på Café Pixie.. Skjorten har ondt i håret og bestiller dobbelt op på cola og en omgang fritter med basilikum-mayo.. Jeg holder mig naturlivis ikke tilbage, da først fritterne lander foran mig;)

FOTOGLIMT - en lyserød weekend

Søndag kl 10:17 – Jeg har taget Cathrine og Emily i hånden og er gået på søndagstur. Som de fleste andre i København har vi taget turen til Bispebjerg Kirkegaard vores alléen med kirsebærtræer skaber en helt lysetrød tunnel, som er fantastisk smuk. Jeg har aldrig været der før, men det er nu altså et visit værd!

FOTOGLIMT - en lyserød weekend

Søndag kl 12:23 – vi fortsætter søndagen på Café Mirabelle på Guldbergsgade, der netop er blevet berømmet for deres gode croissanter, så sådan 3 må vi naturligvis have. Vi skyller dem ned med kaffe og damesnak på en plet i solen. Herligt!

FOTOGLIMT - en lyserød weekend

Søndag kl 15:02 – hjemme på Kajen går jeg igang med søndagsoprydning.. Jeg synes altid, der samler sig bunker overalt i løbet af ugen, og søndagen bruges på at nulstille hjemmet… Alt imens jeg går og har optur over mit nye hår, som jeg har fået et par dage tidligere. Woop.

FOTOGLIMT - en lyserød weekend

Søndag kl 20:43 – vi har hentet søndagspizzaer hos Meyers på Frederikberg og ondulerer dem foran vores yndlingssserie, mens himlen udenfor langsomt bliver mere og mere lyserød.. Vores lejlighed er vestvendt, så på sådan nogle aftner bliver hele stuen badet i lyserød. Det er en ret fin lyserød afslutning på en ret lyserød weekend<3

 Kommentarer (9)
 • Sikke en fin weekend du har haft! Jeg må lige leve denne weekend gennem dig, for jeg havde to lange dage på arbejde.. indefor… Så jeg er lidt misundelig 😉 Men dejligt at det gode vejr fortsætter!!

  • Uf – det var godt nok ubarmhjertigt. Hvis det er nogen trøst, så er det min tur til weekendarbejde i næste weekend:)

 • Hvor er det fint med sådan et lille weekend-kig! Og så kan jeg altså ikke andet end at blive glad af at kigge på både solnedgange og kirsebærtræer. Som du skriver, er det et selvsikkert tegn på forårets komme – så fint 😀 Altså også selvom solnedgang findes året rundt og (heldigvis) ikke kun er forbeholdt foråret 😉

  • Haha – du har ret… Solnedgangene sker bare så tidligt på dagen, at man sidder inde bag en computerskærm uden at opdage dem, hele vinterhalvåret;)

 • Man burde næsten blive træt af at kigge på de der lyserøde kirsebærtræer efterhånden, men de er bare så mega smukke. Jeg nyder det lige meget HVER gang nogen fra det københavnske deler dem i mit sociale feed. Så kan vi også nyde skønheden her på Fyn <3

  // http://www.moonlitmadness.dk

  • Haha – du har helt ret. Jeg har selv tænkt tanken – men omvendt er det bare så mega pænt, at det er svært at blive rigtigt træt af:)

 • Øj hvor ser det skønt ud. Min weekend blev tilbragt på kursus, men heldigvis med den fineste udsigt udover noget vand (jeg er lidt en geografisk spade) ved Svendborg. Glæder mig til at få et ordentligt kig på det hår der! 🙂

  • Uf – kursus i en weekend, lyder som en hård omgang ellers! I det mindste rart, at det var et pænt sted… It helps! 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top