Du læser nu
GARDEROBEFAVORIT – Balenciaga flats

GARDEROBEFAVORIT – Balenciaga flats

GARDEROBEFAVORIT - Balenciaga flats

Da vi var i New York lige inden jul, slog jeg til på det her par Balenciaga flats… Det var ikke rigtigt sæson til den slags, men gode flats, skal man nu aldrig lade sin næse gå forbi, så derfor måtte de med hjem. Nu er det endelig blevet ballerina-sæson igen og jeg LEVER i dem. De er super behagelige og er med deres gummisål også ganske praktiske. Ruskindsnitterne er noget udsatte, så der har allerede fået nogle knubs, men herregud – man køber jo sine ting for at bruge dem, og så længe det ikke er værre, så generer det mig ikke. Jeg tænker også, at hvis de på et tidspunkt bliver for smadrede, så må de få engang ruskindsfarve og blive sorte. Så kan de blive fine igen;)

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top