Du læser nu
OUTFIT – lyserød cardigan fra Notice

OUTFIT – lyserød cardigan fra Notice

OUTFIT - lyserød cardigan fra Notice

I weekenden fandt jeg min lyserøde cardigan fra Notice frem. Den har ellers levet en noget stille tilværelse bagerst i mit skab, men inspireret af kirsebærtræerne, fik jeg helt lyst til noget lyserødt og så måtte den frem igen:) Den er en god afløser for min lyserøde frakke, når nu det ikke længere er frakkevejr (hallelulja!) og selvom jeg egentlig ikke rigtigt er en cardigan-pige, så er denne nu en favorit.

Og så har jeg fået nyt hår, som jeg hurtigt nævnte forleden. Eller. Jeg er blevet klippet. Og har fået lyse striber. Det er ellers mange år siden, jeg sidst har fået lavet striber, kan I tro.. Meeeeen – jeg arbejder jo i beauty-industrien, og da en kollega fra en anden division spurgte om han måtte låne mit hår i et par timer, så kunne jeg ikke sige nej.. Han er én af de bedste indenfor sit fag, så jeg plejer bare at give frie tøjler og lade ham gøre hvad han vil – også denne gang.. Og pænt det blev det. Synes jeg selv, ihvertfald:) Hurra for Lars!

OUTFIT - lyserød cardigan fra Notice

 

OUTFIT - lyserød cardigan fra Notice

 

OUTFIT - lyserød cardigan fra Notice

 Kommentarer (4)
  • Det lyder bestemt ikke dårligt med sådan en in-house frisør! Jeg var selv i frisørstolen i mandags, men jeg kan dælme ikke finde ud af det hår selv – altså sådan at sætte det pænt og gøre ved om morgenen. Så jeg er ikke helt happy-camper omkring det. Endnu. Måske skal jeg bare lige lære det at kende efter halvdelen gør af =/
    Ikke for at drille, men jeg kunne ikke lade være med at smile, da jeg læste dit “hallelulja”. Hvis én af os herhjemme udtaler et ord lidt forkert, ender det ofte med at hænge ved og blive et ord vi driller hinanden med. Og nu tror jeg at jeg vil indføre et ekstra L i halleluja 😀

  • Der findes ikke noget bedre, end bare at slippe tøjlerne, når det gælder ens hår. Jeg sidder regelmæssigt hårmodel for nogle af Danmarks bedste frisører, og hver eneste gang får de ordren: du gør bare lige hvad du har lyst til. Det giver både dem muligheden for at vise mest muligt teknik til deres shows, og mig muligheden for at få nogle helt fantastiske frisurer, som jeg ellers aldrig havde drømt om selv! Det er selvfølgelig også nemt nok at sige som korthåret, men det er lækkert at høre en langhåret sige det en gang i mellem også haha (:

    // http://www.moonlitmadness.dk

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top