Du læser nu
WEEKENDTIP – Croissanter på Mirabelle

WEEKENDTIP – Croissanter på Mirabelle

WEEKENDTIP - Croissanter på Mirabelle

Mhmm… Weekender er croissant-tid. Som nævnt var vi i sidste weekend forbi Mirabelle der ligger i Guldbergsgade på Nørrebro, for at teste deres croissanter, der netop var blevet nævnt i den her artikel… Og haps – sådan en lille ven af ca en trillion sprøde smørlag kan man altså ikke andet end at elske<3 Det er den bedste croissant jeg har fået i København til dato. Det er det. Og Mirabelle er i sig selv mægtigt hyggelig – det er ikke sidste gang, at jeg har været der forbi. Næste gang skal jeg have ost&skinke i min croissant (det kan man nemlig få… spændende!) eller måske en brunch, som også så virkelig god ud? Eller deres ‘pain au chocolat’, som Rockeren bestilte og som så virkelig virkelig rar ud (forestil jer en sag, der er så friskbagt at chokoladen indvendigt endnu ikke er størknet.. oooj).

Så ja – croissanter i solen på Mirabelle er ikke noget dumt weekendtip. Måske vi ses? 😉

WEEKENDTIP - Croissanter på Mirabelle

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top