Du læser nu
BOLIG – et køkken i hvid, marmor og messing

BOLIG – et køkken i hvid, marmor og messing

BOLIG - et køkken i hvid, marmor og messingBOLIG - et køkken i hvid, marmor og messingBOLIG - et køkken i hvid, marmor og messing
Jeg skal i Ikea idag. På en lørdag. Med lidt held er vi faktisk allerede på vej afsted, som dette indlæg bliver udgivet. At vente til senere ville jo være ren kamikaze… Vi skal nemlig igang med at lave køkken. Nu gør vi det altså. Har vi sagt til hinanden. Én af lejlighederne i opgangen er lige blevet solgt (på 5 dage – det københavnske boligmarkede koger..) og inspireret heraf kan vi ikke lade være.. Vi har en lidt skør halvmur, som vi drømmer om at slå ned, så vi kan få en ?breakfast bar?? eller bare et sted, hvor jeg kan sidde og hænge med et glas vin, mens Skjorten laver mad (lyder det ikke nice!?). Og så skal det bare opdateres lidt – gøres lyst, venligt og lidt mere tidsvarende (det er fra 1994, men sådan set meget klassisk og pænt.. Bare lidt kedeligt). Ovenfor ser I mit inspirations-board – det er noget med hvide fronte, noget marmor og noget messing.. Lige nu er jeg fx ret opsat på, at vi skal have den messingfarvede Fusion fra Quooker. Av, den er pæn! Og praktisk! Og faktisk ikke rigtigt til at leve uden, kan I nok høre 😉

 Kommentarer (5)
  • Boligmarkedet er helt vildt! Vores blev sat til salg en tirsdag og torsdag aften var den solgt. Det er nærmest så hurtigt at tankerne ikke kan følge med handlingerne. Selvom det er omkring en måned siden allerede, er jeg i hvert fald stadig i gang med at synke beslutningen. I øvrigt – når du skriver at en anden i opgangen er blevet solgt, er det så fordi I påtænker at gøre noget ved jeres lejlighed for at sælge den også? 🙂 I hvert fald god tur i Ikea! Og held og lykke med køkken-projektet.

    • Ja, det går ret amok these days – og jeg har set jeres spændende planer. Jeg tænker, at det er mere end lejlighedssalg, som du lige skal gå og sunde dig over:) Øhm – og relevant spørgsmål. Jeg kan se, at jeg helt har udeladt at fortælle resten af historien (blev så grebet af køkkensnakken, haha). Dem der solgte i opgangen havde fået lavet nogle af de køkkenting vi gerne også vil, og fordi den var til salg, kunne vi jo lure lidt på billederne på ejendomsmæglerens hjemmmeside.. Det var ment på den måde, at det inspirerede os til at komme i sving selv;) Jeg tror vi bliver boende her et par år endnu.

    • Haha, ja, det er nok mere end lige lejlighedssalget jeg skal forstå 😉 Og tak for svar! Det lyder spændende med jeres køkkenplaner! Smart lige at lure hos naboen gennem salgsannoncen og blive inspireret på den måde 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top