Du læser nu
OUTFIT – Strik og Isabel Marant ‘Bart’

OUTFIT – Strik og Isabel Marant ‘Bart’

OUTFIT - Strik og Isabel Marant 'Bart'

Sådan så jeg ud i sidste weekend, mens jeg dalrede rundt i langsomt tempo med Skjorten i hånden.. I denne weekenden er situationen en lidt anden og dagen i dag byder på arbejde og dresscoden er således en lidt anden:) Meeeen – I andre holder jo (forhåbentligt) weekend endnu, så lidt weekend-inspo må være på sin plads. Jeg har fundet mine ankel-jeans fra Gina Tricot frem igen og de er altså gode – jeg er både vild med vasken og de mange lynlåse. Modellen er desværre så gammel, at den ikke er til at finde på webshoppen længere. Derudover er jeg blevet mere komfortabel i mine hvide Isabel Marant-sneaks. Det tog altså lidt tid. De føltes meget fodformede i starten. Men ikke længere! Lige for tiden er de faktisk det tætteste jeg kommer på favorit-sko;)

Shoes – Isabel Marant ‘Bart’ // Jeans – Gina Tricot // Sweater – H&M // Bag – Chane

OUTFIT - Strik og Isabel Marant 'Bart'

OUTFIT - Strik og Isabel Marant 'Bart'

OUTFIT - Strik og Isabel Marant 'Bart'

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top