Du læser nu
AGURKELIV – altanhæng og sommersalater

AGURKELIV – altanhæng og sommersalater

AGURKELIV - altanhæng og sommersalater

Hvor blev forårsvejret af? Har det ikke været en lige lovligt grå weekend??! Jeg nåede ellers lige akkurat at tage altanen i brug for fuld hammer.. Hang derude aften efter aften med solbriller på næsen og en salat på tallerknen. Der er virkelig ikke noget bedre end at kunne komme lidt ud efter en lang dag foran skærmen (… siger hun, og har skærmen med ud.. tsk tsk… det er kun når jeg er alene hjemme). Nuvel. De tider kommer vel igen inden længe. Det satser jeg ihvertfald på. Og iøvrit et lille salat-tip – den her kyllingesalat fra Fredco’s Deli er altså en favorit for tiden. Den er fyldt med alt muligt godt – alt fra rødbeder til grønne linser, og ikke mindst den pestomarinerede kylling. Haps. Har jeg haft møder inde i byen om eftermiddagen, napper jeg gerne sådan en med hjem;)

AGURKELIV - altanhæng og sommersalater

 Kommentarer (2)
  • Øj Acie, du har da den hyggeligste altan! Jeg er dig en kende misundelig over, at have lejlighed ud til Kajen – jeg leger selv lidt med tankerne om at emigrere til Kjøvenhavn og jeg har faktisk mit blik på dit område! Nu må vi se om det bliver i drømmene, eller om jeg kan få udlevet dem 🙂

    Hav en dejlig tirsdag <3
    //Sofie

    • Du er sød Sofie – jeg er også meget glad for den, men påtænker faktisk en lille altan makeover her i St Bededags-ferien 🙂 Og jeg synes da absolut du skulle komme til hovedstaden – der er rart på Kajen, kan du tro..

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top