Du læser nu
OPSKRIFT – Cæsarsalat á la Kajen

OPSKRIFT – Cæsarsalat á la Kajen

OPSKRIFT - Cæsarsalat á la Kajen

Jeg eeeeeelsker en god cæsarsalat og kan live helt fascineret af, hvor godt noget så enkelt faktisk kan være. Oftest er det noget jeg får, når jeg er ude og rejse med job, men i sidste uge blev den altså kreeret på Kajen. Af Skjorten. Som også insisterede på, at lave dressingen helt fra scratch – for det er jo dét der er hovedingrediensen og altså kernen i den gode cæsarsalat. Det er måske lidt omstændigt, men absolut arbejdet værd – hvis I altså spørger mig..

Opskrift – Hjemmelavet dressing til Cæsarsalat á la Kajen

 • 2dl olivenolie
 • 2 spsk mayonnaise
 • 1 spsk dijon sennep
 • 2 fed hvidløg
 • 1 dl friskrevet parmesan
 • 1½ spsk ansjoser
 • 2spsk friskpresset citronsaft

Kør ansjoserne igennem en minihakker eller stavblender, så du har en slags ansjos-pasta. Bland så alle ingredienserne i en skål (bortset fra olienolien) indtil konsistensen er let og cremet. Tilsæt tilsidst olivenolien langsomt og lidt efter lidt til konsistensen er helt rigtig.

Selve salaten laves på romainesalat, brødcutoner, kylling og bacon… Vi skippede brødcrutonerne (hvededjævle) og viklede istedet for bacon lidt serranoskinke om kyllingen inden den rød på panden. Super simpelt! 🙂

OPSKRIFT - Cæsarsalat á la Kajen

 

OPSKRIFT - Cæsarsalat á la Kajen

 Kommentarer (4)
 • Denne salat er min go-to-ret når jeg kommer sent hjem fra arbejde – så nemt, så lækkert! Sofie fra Sofiesblog har også en ret god opskrift på Cæsarsalat-dressing uden ansjoser, hvis man ikke er så vild med det!

 • Jeg elsker simpelthen dine opskrifter! Min kæreste lider nemlig af irriteret tyktarm og kan derfor ikke så godt tåle alt for meget hvede osv. i hverdagen. Jeg synes MANGE opskrifter man kan finde der tilgodeser det “behov” er gjort alt for komplicerede til at jeg kan overskue at stå og lave dem en tirsdag aften efter en lang dag. De opskrifter du smider op er derimod oftest simple og hurtige at lave – det er simpelthen så skønt! Så bliv endelig ved med dine opskrifter, de er guld værd som inspiration! 😀

  • Tusind tak for din søde kommentar Sara – jeg er virkelig glad for, at I er nogen derude, der kan bruge mine køkkeneskapader.. Og du har ret – jeg orker ikke gøre livet alt for kompliceret. Det passer ligesom ikke rigtigt ind i en hektisk hverdag, der både indeholder karriere og blog.. Det enkle er godt, når det kommer til mad 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top