Du læser nu
AGURKELIV – årets første…

AGURKELIV – årets første…

AGURKELIV - årets første...

… bare ben. Næsten ligeså magisk som årets første grillmad, is, forårsdag, ballerinadag og listen kunne blive ved;) Det gælder jo om at finde glæde i de små ting, non?! Det var måske lige vel tidligt – men hvert år på min svigermors fødselsdag trækker jeg i sæsonens første bare ben. En tradition jeg ikke kunne skippe i år, selvom det – indrømmet – ikke var specielt varmt. Sidste år sad vi udendørs på terassen i sommerhuset, men ikke i år….. hvilket heller ikke gjorde mig og mine overmodige og bare ben noget;) Jeg har indskærpet overfor Skjortens mor, at hun må være lidt sødere til næste år, så det ikke er så koldt igen 😉

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top