AGURKELIV - årets første... - Acie

AGURKELIV – årets første…

AGURKELIV - årets første...

… bare ben. Næsten ligeså magisk som årets første grillmad, is, forårsdag, ballerinadag og listen kunne blive ved;) Det gælder jo om at finde glæde i de små ting, non?! Det var måske lige vel tidligt – men hvert år på min svigermors fødselsdag trækker jeg i sæsonens første bare ben. En tradition jeg ikke kunne skippe i år, selvom det – indrømmet – ikke var specielt varmt. Sidste år sad vi udendørs på terassen i sommerhuset, men ikke i år….. hvilket heller ikke gjorde mig og mine overmodige og bare ben noget;) Jeg har indskærpet overfor Skjortens mor, at hun må være lidt sødere til næste år, så det ikke er så koldt igen 😉

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll til top