Du læser nu
BOLIG – DIY marmor spisebord på budget..

BOLIG – DIY marmor spisebord på budget..

BOLIG - DIY marmor spisebord på budget..

Jeg har ikke været så god til at prioritere spisekrogen i køkkenet rent indretnings-mæssigt. For at være helt ærlig, har det været en krog, der har båret præg af, at der var et sted vi kunne stille ekstra flyttekasser, da Vesterbro-lejligheden blev solgt sidste sommer. Pludselig stod vi med dubletter af alt – ikke mindst dubletter af køkkenudstyr, og det har været noget af en kamp, at komme af med de sidste kasser.. Derfor har spisekrogen lidt været et af de spots i lejligheden jeg bare lukkede øjnene for.. Vi har haft flere forskellige borde stående – først et kedeligt hvidt IKEA-bord, som jeg engang købte fordi jeg manglede et ekstra bord til en nytårsfest. Siden et rundt HAY LOOP STAND, som var lige det største (det har vi til salg her iøvrigt, hvis nogen lige står og mangler sådan et), men som oprindeligt stod på Vesterbro…

 

Nu har vi imidlertid endelig fået gjort noget ved den lille spisekrog i køkkenet. Jeg fandt et sofabord til gratis afhentning på Den Blå Avis – det havde et gyseligt metal-stel (og var iøvrigt et sofabord fremfor et spisebord), men marmorpladen var pæn og havde en god størrelse. I IKEA fandt jeg så det perfekte stel i mat sortlakeret metal (det er ikke til at se på hjemmesiden, men bordplade og stel kan sagtens købes separat). Vores nye spisebord i køkkenet har altså kostet os den nette sum af 94kr, og det burde ikke være svært at gøre os kunsten efter – der er et hav af borde og sofaborde til salg på Den Blå Avis og tricket er egentlig bare, at tænke lidt kreativt:)

 

Jeg elsker allerede, at vi nu har en plads til morgenkaffen.. Og hverdagsmaden. Vores rigtige spisebord agerer nemlig typisk skrivebord, hvis vi ikke lige har gæster, og derfor er vi lidt for ofte endt med at spise aftensmad foran fjernsynet. En virkelig dårlig vane, som vi nu kan vinke farvel til – det føles GODT.

BOLIG - DIY marmor spisebord på budget..

 

BOLIG - DIY marmor spisebord på budget..

 

BOLIG - DIY marmor spisebord på budget..

 Kommentarer (15)
 • Hejsa, Mega fed måde at gøre det på så vild med bordet:) Jeg har længe været på udkig efter et marmor bordplade som jeg selv kan lave til et spisebord fordi alt andet er bare så kedeligt og jeg vil gerne prøve noget nyt og anderledes som ikke koster vildt mange penge. Jeg vil derfor gerne spørger hvordan du har fået stellet til at sidde ordenligt fast på pladen.?

  Kærligst Semhar A.

 • Jeg er jo gået lidt i marmor-mood og derfor falder dit DIY-bord helt vild meget i min smag! (Hjerter-i-øjnene-smiley!)
  Når det så er sagt, så er jeg også stor fan af at spise foran fjerneren i sofaen og det en vane, jeg godt synes man kan holde fast i. Hihi, det jo hyggeligt!

  Nina

 • Det ser super godt ud! Bare lige et enkelt spørgsmål: Hvordan får I borden til at ligge sikkert og fast? 🙂

 • Virkelig god ide! Jeg er så glad for at vi ikke sidder i stuen og spiser, man sidder så meget bedre ved et køkkenbord 🙂

  • Hehehe – det var det også i min verden indtil for et par år siden.. Så blev så frygteligt moderne (at det næsten nu er passé…), men jeg kan nu stadig meget godt lide det. Især til 94kr;)

 • Det er lige før jeg er lettet over at høre at vi ikke er de eneste der er tilbøjelige til at spise aftensmad foran fjernsynet. Her bliver spisebordet nemlig også brugt som skrivebord, og det er bare nemmere at sætte sig ved sofabordet. Selvom det altså er lidt asocialt på en eller anden måde – også selvom vi sidder sammen, men vi sidder jo og kigger ind i en skærm fremfor at sidde overfor hinanden. I øvrigt et virkelig fint bord du har fået samlet!

  • Nej, det har vi også været slemme til – men heldigvis ikke længere, når nu vi har sådan en fin spiseplads:) Og mange tak!!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top