Du læser nu
OUTFIT – striber & Storm&Marie slacks

OUTFIT – striber & Storm&Marie slacks

OUTFIT - striber & Storm&Marie slacks

Storm&Marie er i løbet af det sidste års tid blevet et af mine absolutte yndlings-mærker. Jeg elsker at de laver ting, som jeg kan bruge både på job og i weekenden – det letter unægteligt min trængte garderobeplads, at jeg er begyndt at tænke sådan. Lige for tiden er jeg ret forelsket i mine sorte slacks, som med ankelkig har ventet på varmere grader, selvom de faktisk flyttede ind i klædeskabet allerede tilbage i December. I weekenden bliver de matchet med hvide sneaks, mens kontordagene i stedet byder på pæne flats. Et rigtigt vinderpar, hvis I spørger mig. Og lige nu har jeg virkelig meget den her Storm & Marie-sag på ønskelisten – pæn, hva’!? God, klassisk, pæn farve. Jojo. Drømme, drømme:)

 

Pants – Storm&Marie // Sneakers – Isabel Marant // Sweatshirt – Ganni // Leatherjacket – Mango // Sunnies – Celine

OUTFIT - striber & Storm&Marie slacks

 

OUTFIT - striber & Storm&Marie slacks

 

OUTFIT - striber & Storm&Marie slacks

 

 

 Kommentarer (6)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top