Du læser nu
TORSDAGS-TIP – luksus-hottere fra Løgismose

TORSDAGS-TIP – luksus-hottere fra Løgismose

TORSDAGS-TIP - luksus-hottere fra Løgismose

Grillsæsonen venter lige om hjørnet, og få ting i verden er bedre end en god hotter frisk fra grillen… Ihvertfald ikke hvis I spørger mig;) Sidste fredags havde vi invteret Hr og Fru Rocker til bobler&hottere, og i den anledning havde vi været forbi Løgismose, som sælger de bedste hotdog-kits. Vi opdagede dem sidste sommer og benyttede os af det op til flere gange – det er simpelthen så super smart. I et hotdog-kit får man:

  • 4 pølser fra slagter Aalbæk
  • 4 briochebrød
  • bløde løg stegt i andefedt
  • Karl Johan remoulade
  • hakkede cornichons (… yes I ate them.. cannibalism..)
  • Sennep og ketchup fra Stokes i England

Det er MEGA godt og MEGA let – helt perfekt til fredagsgæsterne eller den dovne lørdagsmenu.. Eller måske en picnic med en engangsgrill? Poserne koster 175kr eller altså under en halvtreller pr hotdog.. I denne gourmet-udgave kan jeg let leve med den pris:)

TORSDAGS-TIP - luksus-hottere fra Løgismose

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top