REJSER – afsted mod New York.. – ACIE
TORSDAGS-TIP - luksus-hottere fra Løgismose

REJSER – afsted mod New York..

REJSER - afsted mod New York..

Juhuuu – så er jeg på vej over Atlanten igen. Næsten ihvertfald. I eftermiddag sætter vi os på en flyver og før jeg ved af det, har jeg fået de første kyssere og krammere af Pix og Nix. Måske endda også en kold øl på the patio. Vi har egentlig ikke rigtigt nogen planer for hvad vi skal, mens vi er afsted. Vi skal bare slappe af og hygge os med alle vores favoritsteder og vores favorit-mennesker – og så gerne se noget nyt, og noget af det vi ikke har set før. Turen er arrangeret i samarbejde med Momondo, for jeg har lovet, at teste deres Momondo Places til New York (som jeg skrev lidt mere om her). Anyways – tiden plejer at flyve afsted, så mon ikke også den gør det denne gang? Det satser jeg på. Og som altid er kameraet med (og endda med ny optik på – wuhuu.. elsker nyt legetøj!!), så jeg kan sende lidt New Yorker-feel hjem mod Danmark undervejs:) Vi ses på den anden side!!!

11 kommentarer

 • Det lyder da pænt lækkert med sådan en opgave fra momondo! NYC er jo så fed! God tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] nat (drømte istedet om juleaften i et træhus…), men jeg tror Rikkes tur i sidste uge og nu Acies tur rundt i NYC har sat lidt gang i udlængslen til alt amerikansk – og særligt […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ikke dårligt. God tur!

  Jeg er lige lidt nysgerrig. Jeg arbejder selv i en privat virksomhed (har nogenlunde samme baggrund som dig) og kæmper med at få mine fem ugers ferie til at stå mål med alle de ferieplaner og -ønsker jeg har 🙂 Hvordan får du det til at gå op? Er du i stand til at flexe alt dit overarbejde? Har du bare en ualmindelig rummelig arbejdsplads? Forhandlet dig til et par ekstra ugers ferie? Eller er det bare god planlægning af de uger du så faktisk har?

  Selv har jeg som nævnt fem uger, og dette års ferie er allerede blevet pænt fordelt på 2 uger til sommer hvor turen går til Toscana og 3 uger til efteråret/vinteren hvor vi regner med en tur til Malaysia og Singapore.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange Tak Mette:) Og jeg har ikke andre forhold end de fleste andre; ingen flex og ingen ekstra uger eller dage:) Jeg er dog planlægnings-nazi med de uger jeg har og forsøger at maximere nytten af helligdage – fx tog jeg afsted en uge til påske som kun ‘koster’ 3 feriedage, og det samme nu til Kr Himmelfart, hvor torsdag er fri og fredag (hos os) er en tvungen feriefridag:) Når det er sagt så er der også ting jeg må takke nej til – en blog-træningstur til Mallorca i juni fx. Det smerter mit rejsehjerte, men sådan er det jo når man har er job… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det bare lækkert! God tur (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig god tur!
  Det er jo en fed by at være i, og temperaturen er helt sommerlig derover nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arghh Acie, dig kan man da godt blive lidt træt af hva’! På den der urimeligt misundelige måde altså – hold nu op hvor har du været på mange skønne eventyr på det seneste. Misundelse er sådan en grim ting, men det er eddermaneme svært at lade være 😉 Rigtig god ferie. Jeg sidder da bare her i Valby – hvor de har lovet lidt regn…Jow jow

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak hvor er du sød (og sjov, hehe). Jeg lover at sende lidt ferie-love hjem til Valby;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha jeg sætter stor pris på ferie-love her i Valby hvor det er pisse koldt men solen dog skinner en smule lige nu 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TORSDAGS-TIP - luksus-hottere fra Løgismose