Du læser nu
OUTFIT – Grey felt slipons fra Zara

OUTFIT – Grey felt slipons fra Zara

OUTFIT - Grey felt slipons fra Zara

Jeg har købt nye sko. De er praktiske og behagelige – og også mægtigt pæne, hvis I spørger mig. Min eneste anke går på, at deres ‘læderdetaljer’ er i plast. But why!? De stod og ventede på mig, da jeg landede i New York, og vi er allerede uadskillelige.. Således lod jeg dem også diktere farvepaletten, da jeg tog tøj på igår. Gråt, sort og hvidt – svært at gå galt i byen med;) Solbrillerne er iøvrigt også nye – de var på listen, og jeg tillod mig derfor at slå til, da jeg fandt dem til en fornuftig pris. De er lidt hurtige, men engang imellem må man jo også godt være lidt fremme i skoen;)

 

Lørdagen blev iøvrigt brugt på at afværge det værste jetlag, på brunch på en lokal favorit, en tur i Target og grillmad&rødvin på terassen.. Jeg glemmer langsomt hverdagen og hengiver mig til ferie-livet. Ahh..

 

Shoes – Zara // Skirt – H&M // Sweatshirt – H&M // Jacket – Mango // Sunnies – Celine

 

OUTFIT - Grey felt slipons fra Zara

 

OUTFIT - Grey felt slipons fra Zara

 

OUTFIT - Grey felt slipons fra Zara

 Kommentarer (3)
  • Super fine billeder! Og et mindst lige så lækkert outfit!

    Jeg har lige et spørgsmål ang din alt for lækre læderjakke, hvad str har du taget den i? 🙂

  • Acie for faen, jeg bliver bare ikke mindre træt af dig når jeg ser de her billeder af dig med bare (og brune) stænger, jeg græder højlydt af misundelse indvendigt (og lidt udvendigt også). Det fornuftige ville måske være at holde mig væk fra din biks hver gang du er på eventyr, men jeg er åbenbart masochist så jeg læser lystigt videre 😉

  • Når du sådan står og klæder en amerikansk vej ret godt (er vild med de hvide blomster blade der falder ned bag ved!), tænker jeg på om du selv har overvejet at rykke teltpælene op endnu engang for at bosætte dig på den anden side af Atlanten en dag? Altså du har jo været der før, men er du færdig med det? 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top