Du læser nu
SØNDAGSPROJEKT – sommerklar altan..

SØNDAGSPROJEKT – sommerklar altan..

SØNDAGSPROJEKT - sommerklar altan..

Sidste søndag på brugte jeg på at gøre altanen sommerklar… Pakkede en veninde i bilen og kørte på udflugt til en planteskole nord for byen. Skjorten synes ikke at vi skal fylde altanen med alt for meget ballade, men kompromiset var blevet et citron-træ (… et Gin&Tonic-træ, om man vil.. Alle kneb gælder!;)) så sådan et gik jeg ret målrettet efter. Jeg drømmer også om at få fat i et lille udvalg af krydderurter, som kan stå ved siden af træet, i den lille trækasse, hvor vandkanen lige nu holder til… Måske noget estragon? Anyways… Lige nu glæder jeg mig over min nye sommerfine altan. Grillen er blevet renset og har allerede været igang, havemøblerne er vasket af og nu er der også flyttet lidt nye planter ind –  fra nu af kan I altså finde mig på denne lille solbeskinnede herlighedsplet lige i smørhullet mellem byens smukke tårne og Kajkanten… Og nu kan sommeren bare komme an;)

SØNDAGSPROJEKT - sommerklar altan..

 

SØNDAGSPROJEKT - sommerklar altan..

 

SØNDAGSPROJEKT - sommerklar altan..

 

SØNDAGSPROJEKT - sommerklar altan..

 

 

 Kommentarer (7)
 • God ide med citron træ.

  På min altan har jeg heldigvis det fulde herredømme, så den er toppet op med bærbuske, vinranker og chili planter. Og selvfølgelig krydderurter en masse 😉
  Det er SÅ skønt med grønt!

 • Sjovt indlæg her og måske på den lidt ufrivillige måde? I kan naturligvis bruge jeres altan, som I vil, men når du skriver “Alle knep gælder”, så mener du muligvis “Alle kneb gælder”, som betyder noget lidt andet? Derudover kunne jeg også godt tænke mig en “vandkane”. Julemanden skal da have noget at køre på, når der ingen sne er 🙂 Fortsat god søndag!

  • Ej, seriøst.. få dig dog et liv. Har du virkelig brug for at latterliggøre andre, så gør det privat.

 • Alle knep gælder – fniiiis 🙂
  God idé med et GT-træ, sådan et må vi vist også have!

 • Det er jo nogle fine billeder du tager, nogle gange lidt for fine. Synes tit jeg har svært ved at se “sammenhængen” eller hvad man skal kalde det, fordi billederne er taget med henblik på at være flotte (altså close-up, skæve, sløret osv). Det synes jeg er en smule ærgerligt for de glims man ser er så fine, men har svært ved at bruge dem som inspiration da jeg ikke kan se dem i det store billede. Altså jeg kan ikke forestille mig om det var noget der kunne lade sig gøre på min altan, for jeg har ingen idé om hvor stor din er. 🙂

 • Ih, hvor ser det dejligt ud! Jeg glæder mig også til solrige morgener på min altan 🙂 Min kollega har opkaldt sine krydderurter efter hvad man kan lave med dem, så hun dyrker ikke mynte og estragon, men mojito og bearnaise 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top