Du læser nu
OUTFIT – Miniskirt og mohairsweater..

OUTFIT – Miniskirt og mohairsweater..

OUTFIT - Miniskirt og mohairsweater..

Jeg har allerede tidligere vist noget af det her outfit, for det er nemlig en uges tid gammelt… Dengang var I flere, der mente at det måtte have været helt enormt koldt, men jeg er heldigvis varmblodet anlagt og fryser kun sjældent. Det ligger vist til familien, men det er først blevet mig bevidst efter at Nix&Pix er kommet til. Anyways – resten af outfittet var meget stille og roligt. Jeg parrede min oversize mohairsweater(-dress?) med miniskirt, Chloé-flats og læderjakke. Jeg bilder mig selv ind, at mohairsweateren opvejer lidt for de meget bare ben. Og havde jeg ikke været på vej til fødselsdag, så havde jeg nok også valgt at tage mine hvide sneaks på fremfor ballerinaerne:)

 

Jeg satser på, at sæsonen for bare ben venter lige om hjørnet, og tænker, at starten af Maj må være et yderst passende tidspunkt, at starte forsigtigt med den slags:) Har I haft de bare ben på endnu, eller er det kum mig, der er så (over)modig? 😉

OUTFIT - Miniskirt og mohairsweater..
OUTFIT - Miniskirt og mohairsweater.. OUTFIT - Miniskirt og mohairsweater..

 

OUTFIT - Miniskirt og mohairsweater..

 

OUTFIT - Miniskirt og mohairsweater..

 Kommentarer (4)
 • Er der nogen der kender noget til det tøjmærke der hedder Kiwel? Min veninde har boet i Spanien i 6 md. og spurgte mig om jeg kendte mærket, da det er blevet vild populært dernede. Jeg har bare ikke kunne finde det i nogen butikker:( Jeg ved at der er et firma som har deres produkter på deres hjemmeside, men de oplyser ikke om hvor de kan købes. http://www.evertrade.dk

  Håber i kan hjælpe, elsker din side:)

  Mie

 • Jeg er kun lige kommet til bare tæer i skoene.

  Tror jeg vil skåne verden for mine ligblege ben lidt endnu.
  Især med det vejr vi har haft idag!

 • Haha, jeg er skiftet fra 100 denier (/cirka) til en 20 stykker for nyligt, så der er stadig et pænt skridt til helt bare lamser!

 • Meget dejligt og sommerligt!

  Lige nu står det ned i stænger, så jeg har ikke rigtig lyst til at lufte mine stænger pt.. Men glæder mig max til at solen kommer igen, og det bliver varmt nok til sandaler.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top