Du læser nu
FAVORITTER – striber, jeans og Chloé flats

FAVORITTER – striber, jeans og Chloé flats

FAVORITTER - striber, jeans og Chloé flats

Et lille udpluk af en række fine favoritter. Jeg lever i disse items for tiden – på kryds og tværs, og endda samlet. De mørkeblå jeans er nye og fra H&M og jeg bukker gerne den flossede kant op for et lidt pænere look, sagde mormor;) Det er samme model, som dem jeg snakkede om her (og hele to størrelser mindre – hurra!), og de er mægtigt gode. Et godt jeans-tip, hvis I spørger mig. Derudover er jeg endelig kommet igang med at bruge mine Chloé-flats. Jeg købte dem sidste sommer i New York, men da var ballerina-sæsonen allerede gået på hæld, og de har derfor ligget og ventet på varmere dage i klædeskabet.

 

Jeg kan godt lide at have nogle sikre outfit-kort på hånden. Med alderen er det faktisk kun blevet mere og mere vigtigt – i løbet af de sidste par år, har jeg fundet mig godt til rette i gode jeans parret med sweatshirts, skjorter eller små jakker.. Og selvom jeg i perioder har sagt til mig selv, at nu skal jeg altså heller ikke have flere sweatshirts, så er det egentligt lidt fjollet – for hvorfor ikke, når man jo netop har fundet ud af at, dét er en opskrift der fungerer?

 

Det samme gælder iøvrigt ballerinaer og andet mere behageligt fodtøj, som wedge-sneakers, pumps i fornuftig højde og flade ankelstøvler… Jeg kommer aldrig til at orke at stavre rundt i 10cm stilletter til hverdag (.. siger jeg, og erkender samtidig, at jeg altid kigger enormt misundeligt efter de der derimod gør), og på et eller andet tidspunkt må man jo vedkende sig egne ‘shortcomings’ (.. ironisk, når nu man er 1m80), og shoppe derefter.. Selvom suget i maven nu altid (for mig ihvertfald) vil være lidt større, ved anskaffelse af smukke stilletter end fladere og – mere anvendelige – hverdagssko…

 

Har I det mon ligesom mig, eller shopper I fortsat med hjertet fremfor.. æh.. hjernen!?

 Kommentarer (3)
  • Til hverdag arbejder jeg meget med hjernen, sikkert meget som dig, mistænker jeg. Derfor kan jeg godt lide at give hjernen lidt fri når arbejdstiden er ovre, så shopping foregår med hjertet 🙂
    Det er min undskyldning for at have flere smukke feststiletter end fester at flashe dem ved.
    Heldigvis kan man også få fine stiletten på 7-8cm der er perfekte til både kontoret og byen bagefter.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top