Du læser nu
BOLIG – Kajen i Costume..

BOLIG – Kajen i Costume..

For et par måneder siden, var Costume på besøg på Kajen – det kom der en ret fin artikel ud af (originalen kan I finde her), og jeg tænkte, at det kunne være meget hyggeligt, at vise den her også, selvom nogle af jer, måske allerede har læst den:)

BOLIG - Kajen i Costume..

Du kender nok bedst Christine Egholm fra den 28-årige københavners blog, acie.dk, hvor hun dagligt deler ud af mode-, skønheds- og boligguldkorn til sine mange læsere. 

Christine Egholm har en travl hverdag med mange rejsedage, så det er vigtigt for hende at have en rolig base uden for meget larm for hverken blik eller sind. På mange måder et hjem, som er en præcis afspejlning af den person Christine er:

?Jeg ligger nok midt imellem noget nordisk minimalisme og noget amerikansk romantik. Jeg har både boet i Los Angeles og i Stockholm. I dag er mit hjem, på Østerbro, en refleksion af den jeg er og det jeg har oplevet,? fortæller Christine Egholm om sin perle af en bolig på indre Østerbro.

Læs med her, hvor hun viser dig sine tre yndlingssteder fra lejligheden, som kan prale af at have både havudsigt, Kastellet i baghaven og bare 800 meter til Kgs. Nytorv. Fik vi sagt, vi er en anelse misundelige?

BOLIG - Kajen i Costume..

A room with a view

?Min lejlighed ligger på Kajkanten ved Langelinie, og vandet spiller en ret stor rolle i min stue – vi har store vinduer, der lukker en masse lys ind, og det er vigtigt for mig at lade udsigten komme til sin ret. Da jeg trådte ind i lejligheden første gang, vidste jeg, at det var her, jeg ville bo – jeg blev nærmest fysisk draget mod vinduerne. Det oplever jeg også ske, når folk besøger mig første gang.?

BOLIG - Kajen i Costume..

Udsigten fra Christine Egholms lejlighed ved kajen.

BOLIG - Kajen i Costume..

Livsnydere

?Min kæreste og jeg er rigtige livsnydere – vi elsker at rejse, at spise og at drikke gode cocktails. På et tidspunkt blev jeg simpelthen så træt af at have sprutflasker stående ovenpå køleskabet, så jeg tyede til Den Blå Avis, hvor jeg fandt den her fine lille barvogn for 175 kroner. Jeg synes, den var lidt skør, lige da jeg havde købt den, men i dag er den noget af det, jeg elsker allermest i lejligheden.?

 

BOLIG - Kajen i Costume..

Roligt og lyst

?Mit soveværelse er stort, lyst og roligt. Jeg har generelt brug for ro og lys omkring mig, når jeg er hjemme. Det lille vindue ved siden af sengen er sådan en fin detalje, som var noget af det, jeg faldt for, da jeg købte lejligheden. Det er mit lille udkigshul til verden: Jeg kan ligge helt beskyttet under min dyne og kigge ud på bølgeskvulpene. Det er næsten helt meditativt.?

BOLIG - Kajen i Costume..

Et smugkig på Acies soveværelse, der ligesom resten af lejligheden er lyst, romantisk og roligt.

BOLIG - Kajen i Costume..

 Kommentarer (4)
  • Av, hvor får du det også bare til at lyde drønlækkert. Forsøger altid at minde mig om, at sådanne klip som disse netop bare et klip og ikke hele virkeligheden. Bilder mig selv ind, at du må have et skab fyldt med rod og dundrende tømmermænd, mens disse billeder blev taget. Det hjælper til at begrænse misundelsen haha (:

    Ej, det ser virkelig lækkert ud. Jeg vil for evigt være misundelig på din smukke barvogn (:

    // http://www.moonlitmadness.dk

    • Hehehe – der er altid rod ét eller andet sted på Kajen (lige pt er det mit garderobeskab… magter nærmest ikke at åbne det), så du har helt ret;) Nothing’s perfect!!

  • For sørensen Acie, du gør det godt nok ikke nemt at lade være med at hade dig bare en smule (af et meget misundeligt hjerte) 😉 Hold nu op hvor ser det skønt ud, jeg er åndssvagt misundelig på din udsigt og alt lyset (og dine rejser ahem) men det har jeg nu efterhånden været i mange år 😉

    • Haha, du er sød 🙂 Jeg var ‘heldig’ at købe min lejlighed mens markedet var i bund og renterne lave – det gav mig mulighed for at finde lys og udsigt, selvom jeg købte alene og ikke var så gammel..

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top