REJSER – hjemkomst & jetlag

REJSER - hjemkomst & jetlag

Av. Hjemme på Kajen igen og igang med at omstille både krop og sind, til at skulle tilbage på job imorgen. Det føles altid så ubarmhjertigt, når en ferie er slut. Ikke mindst de ferier, som jeg får lov til at bruge sammen med mine to små søde amerikanske hjerter. Jeg savner dem allerede, kan I tro. Vi har haft den bedste uge – efterhånden har vi været så meget i New York, at det ikke længere handler om at se ting, men snarere om at have tid til at gå ud og spise god mad, få shoppet (.. host host..), sovet længe og bare gå rundt og holde i hånden og snakke… Om alt muligt. Blandt andet, om alle de ting vi gerne vil gøre ved lejligheden – fx at det nok var på tide, at få opgraderet min seng, som blev købt i mine single-dage og derfor ikke er specielt egnet til Skjorter på +2m.. Så det har vi faktisk brugt denne lidt dovne jetlag-søndag på. Den nye seng (.. længde 2m10) er bestilt og den gamle er sat til salg – hvis nogen lige står og mangler en billig seng, så kan I finde annoncen her.

 

Billedet er fra sidste mandag, hvor vi var på date i Chelsea – vi havde booket bord på Buddakan og startede med at strolle ned af the Highline i den smukkeste NYC-sunset.. Jeg var hoppet i min nye Stine Goya-kjole, som vist egentlig er fra forrige sæson, men som jeg var heldig at opspore alligevel – den er SÅ rar. Den fås stadig online rundt omkring i sort (HER blandt andet, modellen hedder Balance Dress), men jeg er helt ærgerlig over, at jeg ikke nåede at nappe den i cremefarvet også. Verdammt. Nogen, der har én i overskud? 😉

21 kommentarer

 • Efter at have set den kjole på dig styrtede jeg ud og købte den. Men den duer altså ikke rigtig på mig. Slet ikke som på dig 🙁

  • Hej Cecilie! Hvilken størrelse fik du fat i kjolen i? Jeg leder nemlig efter den, men synes den er udsolgt alle steder så hvis du ikke har returneret den kunne det være at jeg var heldig og vi kunne handle 😉

 • Wow, den kjole er jo det flotteste i verden på dig. Du ser vanvittigt godt ud i den (ikke at du ikke gør det ellers, men den er da ekstraordinært klædelig!).

 • UHA!
  Du er altså et dyrt bekendtskab… senest var der uber lækre grå stram-op jeans fra H&M som jeg først var mega skeptisk overfor, men jeg lever i dem nu! Og så er der kjolen som du bærer så flot.. den er netop klikket hjem!
  KH Kat

 • Superflot til dig! Jeg var også på Buddakan i sommer, lækkert sted. Var dog lige en anelse gladere for Spice Market, har I været der? Også i Meatpacking. Ellers kan det anbefales til næste gang 🙂

 • Jeg bliver også lige nødt til at sige piift 🙂

  Det er ærgerligt, at du bor i Kbh, for jeg kunne godt bruge en ny seng.

 • Oh Lord Jesus! Den der kjole er jo som syet til dig! Laaangt pænere end på hjemmesiden, er du vimmer!

 • Hold kæft hvor ser du laber ud! Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har brugt ordet laber og jeg forsøger egentlig at holde banderiet på et minimum, men det var nu engang den sætning der poppede op i mit hoved, da jeg så billedet, så den måtte jeg skrive ned. Sådan er det nogle gange 😀

  • Hej Lise,

   Det er absolut den samme – jeg har faktisk bestilt den ferskenfarvede, men sendte den retur igen, da farven ikke var helt god til mig, da det kom til stykket (den var lidt for orange og lidt for lidt pudderfarvet – det klædte mig desværre ikke).

   KH 🙂

  • Fantastisk. Tak for svar! Jeg må lige overveje om pudder er en farve, jeg kan bære 🙂
   KH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top