Du læser nu
REJSER – hjemkomst & jetlag

REJSER – hjemkomst & jetlag

REJSER - hjemkomst & jetlag

Av. Hjemme på Kajen igen og igang med at omstille både krop og sind, til at skulle tilbage på job imorgen. Det føles altid så ubarmhjertigt, når en ferie er slut. Ikke mindst de ferier, som jeg får lov til at bruge sammen med mine to små søde amerikanske hjerter. Jeg savner dem allerede, kan I tro. Vi har haft den bedste uge – efterhånden har vi været så meget i New York, at det ikke længere handler om at se ting, men snarere om at have tid til at gå ud og spise god mad, få shoppet (.. host host..), sovet længe og bare gå rundt og holde i hånden og snakke… Om alt muligt. Blandt andet, om alle de ting vi gerne vil gøre ved lejligheden – fx at det nok var på tide, at få opgraderet min seng, som blev købt i mine single-dage og derfor ikke er specielt egnet til Skjorter på +2m.. Så det har vi faktisk brugt denne lidt dovne jetlag-søndag på. Den nye seng (.. længde 2m10) er bestilt og den gamle er sat til salg – hvis nogen lige står og mangler en billig seng, så kan I finde annoncen her.

 

Billedet er fra sidste mandag, hvor vi var på date i Chelsea – vi havde booket bord på Buddakan og startede med at strolle ned af the Highline i den smukkeste NYC-sunset.. Jeg var hoppet i min nye Stine Goya-kjole, som vist egentlig er fra forrige sæson, men som jeg var heldig at opspore alligevel – den er SÅ rar. Den fås stadig online rundt omkring i sort (HER blandt andet, modellen hedder Balance Dress), men jeg er helt ærgerlig over, at jeg ikke nåede at nappe den i cremefarvet også. Verdammt. Nogen, der har én i overskud? 😉

 Kommentarer (21)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top