Du læser nu
REJSER – solskin i SoHo

REJSER – solskin i SoHo

REJSER - solskin i SoHo

Sidste onsdag dryssede vi rundt i et solbeskinnet SoHo – spiste brunch på Jack’s Wife Freda og trillede rundt med hinanden i hånden uden noget egentlig mål.. Besøgte alle favorit-butikkerne, men lod os ikke friste. Det var sådan en helt perfekte New York-dag; et-par-og-tyve grader, solskin og lav luftfugtugighed. Træerne er sprunget ud og de brostensbelagte gader matchede smukt træernes nyudsprunge og neongrønne blade..

 

Jeg bestiller altid det samme på Jacks’ – nemlig grapefruit & yoghurt, soft-boiled eggs with soldiers, en latte og en mint lemonade. Mega mega mega godt! Blot et lille stenkast derfra kan man iøvrigt finde La Esquina, som står på min liste til næste besøg. Jeg fandt stedet, fordi jeg egentlig ville se, hvad Momondo Places (for det var jo dén jeg egentlig var afsted for at teste og hele turen var derfor arrangeret i samarbejde med Momondo) skrev om JWF – den var ikke med, men til istedet faldt jeg over denne beskrivelse “Now this is the epitome of a city’s best kept secret! All you see is the word ‘Corner’ on a neon-red sign on the facade of something that looks like a pretty terrible Mexican fast food joint, but this is the magical path to Narnia. Each evening, the deli inside acts as the entrance to the restaurant La Esquina, which is hidden underground.”

 

Lyder det ikke nice? Jeg havde godt hørt navnet, men havde aldrig fattet, hvor den lå eller at den var ‘hemmelig’.. Det er noget med, at man bliver ledt ned af en lang trappe og ind igennem køkkenet – very New York. Nå, men for en mexi-lover som mig er det altså et must – er der mon nogen af jer, der har været der? Jeg har fundet flere gode ‘hemmelige’ steder med Momondo Places (… uventet, hvis jeg nu skal være helt ærlig). Blandt andet en Gin-bar i Chelsea, som jeg også skal have skrevet om!!

 

REJSER - solskin i SoHo

 

REJSER - solskin i SoHo

 

REJSER - solskin i SoHo

 

REJSER - solskin i SoHo

 

REJSER - solskin i SoHo

 

REJSER - solskin i SoHo

 Kommentarer (24)
 • Åh, du giver altså de onde NYC-abstinenser. Var afsted i august sidste år, og det føles allerede som aaaaaalt for længe siden.
  Tak for hyggelige indlæg – og jeg vil da også tjekke app’en ud, næste gang turen går til en af deres destinationer. Synes ellers, der er langt mellem de virkelig gode guideapps, så det lyder umiddelbart lovende.

  • Hehe, det er jeg glad for! Og jeg synes app’en var super god – netop fordi den tippede om steder, der er cool nu og ikke for 10 år siden 🙂

 • NØJ! hvor kunne jeg godt sådann en slendre-maj dag i Soho med kaffe i hånden, runder i yndlingsbutikkerne og måske frokost på Delicatessen

  Jeg har godt hørt om La Esquina men har aldrig været der. Har kun været på The Back Room i LES

  • Hvor er du sød – mange tak for rar kommentar. Jeg får fluks skrevet om noget mere mad 😉

 • Ej, hvor lyder det bare mega fedt! Havde lidt frygtet, at app’en bare var lige som alle andre turistguides – kom og se Frihedsgudinden og Empire State, og så er den ged barberet. Men det lyder oprigtigt som om, at man kan komme til at opleve nogle helt unikke og utraditionelle ting, hvis man prøver den! Jeg glæder mig i hvert fald til at lege med den, når jeg skal til London til sommer (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

 • ARH hvor ser det lækset ud!

  Nu har jeg lagt mærke til dine bare (brune 🙁 ) ben her på et par af dine sidste outfitbilleder, og at du samtidig har skrevet at det har været lækkert lunt.
  Så er det at jeg kommer til at tænke om du ikke har det samme problem som os andre damer med lækre smækre lår der gnider sig op og ned af hinanden?
  Jeg synes godt nok det kan være ret op af bakke med irriteret hud, knopper og jeg ved ikke hvad.

  Har du et fif? Eller er det bare sådan noget damer med havudsigt der rejser hele tiden simpelthen ikke døjer med? 😉

  • Ja det har jeg hørt før, men kan man ikke se det på huden?
   Nu tænker jeg måske at det er ligesom i Olsen banden (lige mit eneste referencepunkt for talkum…) hvor det er meget hvidt, men med en lidt kort nederdel som f.eks. denne ville sådan en hvid klat imellem benene nok ikke være super sexet?

  • Nej. Man arbejder det ind -fuldstændig som på babyers røde numser 🙂 det kan ikke ses.

 • La Esquina er en af mine yndlingsrestauranter i New York, så der skal du helt sikkert hen på din næste tur! Jacks Wife er også et dejligt sted, elsker deres konstante refill af kaffe 😉
  Kh fra en ligeså stor NY-elsker, (jeg skal også afsted på min fjerde tur på et halvt år i morgen 😉 )

 • Det er bestemt ikke dårligt at starte sådan en tirsdag ud med et skud NYC-stemning! Nøj, hvor er det på én og samme tid både vildt og mærkeligt hvor meget man kan savne og længes efter en by på den måde jeg længes efter NYC lige nu. Det virker helt perfekt her i forårsmånederne!

  • Ja, det var SÅ skønt kan du tro 🙂 Og jeg forstår dig godt – jeg glæder mig også allerede til at komme tilbage, selvom jeg lige er kommet hjem!

 • Prøv også Burger Joint på 119 West 56th Street, der ligger inde på et hotel. Når man kommer ind i lobbyen er indgangen kun lige afmærket med et lillebitte neonskilt og man skal ind gennem nogle tunge velourgardiner for at finde det. Kontrasten fra at komme ude fra den pæne hotellobby og ind i et lille menneskefyldte rum med grafitti, burgere og milkshakes og er very NYC 🙂 Find det her: https://www.burgerjointny.com/56thstreet

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top