Du læser nu
GUIDE – pakkeliste til storbyferien..

GUIDE – pakkeliste til storbyferien..

GUIDE - pakkeliste til storbyferien..

Skjorten driller mig og siger, at jeg er det eneste menneske i verden, der laver pakkelister i Photoshop. Han har muligvis ret, men det tjener dobbelt formål – jeg er bedre til at se forskellige kombinationer, hvis jeg kan visualisere min pakning og samtidig kan jeg dele min pakkeliste med jer efterfølgende. Sådan her var min kuffert pakket, da vi drønede afsted i sidste uge. Jeg har tidligere lavet en ‘vinter-version’ af selv samme pakke-liste (den kan I finde her), så dette er en slags forårs/sensommer-version.

 

Vi oplevede meget svingende vejr – alt fra 32grader til knap 20. Det kræver jo lidt forskelligt af pakningen, men med ovenstående er der rig mulighed for at bygge lag – eller lade være;) Det eneste jeg ikke fik brugt var det blå par jeans – men de var ligeså meget med som backup hvis nu jeg skulle spilde ned af det andet par, eller de pludselig sprak (.. that actually happened once..). Derudover et par tanker om de øvrige items:

Jakke: Jeg havde min læderjakke med – jeg synes det fungerer fint med læderjakken, når man sådan er på storbyferie. Er man mere klassisk i sin stil, kunne man vælge en sort blazer istedet:)

 

Overdele: Overdelene er for mig de vigtigste. Jeg pakker altid t-shirts i forskellige farver, sweatshirts og skjorter. Dem kan man bruge alene eller sammen på kryds og tværs. Jeg endte også med et købe en sweatshirt mens vi var afsted, så den gik jeg også ret meget i:)

 

Kjoler & nederdele: Jeg rejser altid med mit lille sorte mini-skirt. Det er virkelig en stable i min garderobe – jeg kan ikke lade være med at smile af, at noget der har kostet $5.95 er et af de items jeg bruger aller mest. Derudover har jeg gerne en pænere kjole med (til evt aftenbrug) og hvis jeg skal være væk i længere tid også en mere casual kjole.

 

Bukser: Jeans er en basic for mig, men jeg er også blevet helt enormt glad for mine slacks – det virkede derfor ret selvfølgeligt at have begge dele med. Havde jeg været afsted i kortere tid (vi havde 8 dage) havde jeg nok nøjedes med 1 par jeans, men altså…

 

Sko: Til storbyferier skal man bare have sneakers med – vi får lynhurtigt gået 15-20km om dagen og det er altså ikke særlig sjovt i espadriller eller sandaler. Jeg har også altid 2 par med, for hvis det ene begynder at gnave (af ekstremt varme fødder) er det rart at have et skifte-par med. Derudover pakker jeg altid et par sko til pænere brug – i dette tilfælde blev det mine Chloé-flats.

 

 

 

 Kommentarer (30)
 • Hej. Hvilken kuffert størrelse bruger du til dine storbyferier? Vi skal 5 dage til New York men er lidt i tvivl om hvor lille eller stor kuffert vi skal have med. Da vi også skal have den med rundt den sidste dag efter checke ud på hotellet.
  Vh Sabrina

  • Altså – den her pakkeliste, ville du snildt kunne klemme i en carry-on, men min erfaring siger mig, at man altid skal tage til New York med en halvtom kuffert. Den skal nok være fuld på hjemvejen;)

   De fleste hoteller har iøvrigt et luggage room hvor I for et par dollars kan få kufferten opbevaret den sidste dag. Det plejer at fungere godt! 🙂

 • Jeg plejer at lægge alle mine ting på sengen inden de kommer i kufferten, så jeg kan se om de kan kombineres. Det kan de som regel, fordi jeg – uden bevidst at ville det – er kommet til at have en garderobe der i høj grad består af farverne fersken og mørkeblå (ud over hvid og sort)

  Jeg synes, det sværeste ved at pakke er, hvis man skal pakke til en anden sæson. Hvis jeg går og småfryser i DK har jeg svært ved at omstille hjernen til at forestille sig, at jeg er i høj varme og hvad jeg så har lyst til at have på

 • Vildt lækre items! Jeg er også interesseret i hvor de pæne basic tees er fra? Og din stribede sweatshirt? 🙂

 • Dejligt og inspirerende indlæg – selvom mine pakkeliste nok aldrig kommer længere end på skrift.

  Kunne du – hvis du har det – have lyst til at lave et indlæg om, hvad du går efter at have i din garderobe. Din stil er meget inspirerende for mig – enkel, casual men smart på samme tid. Meget det, jeg også går efter.

  • Hej Stine,

   Ja, det er da en god idé.. Selvom jeg ikke har nogen stor og forkromet plan – faktisk siger jeg rigtigt meget det samme til mig selv, som du gør; “Har jeg brug for det?”..

   Overall har jeg fundet ud af at jeg befinder mig bedst i klassiske basis-items; gode jeans, slacks, tee’s, striktrøjer i gode kvaliteter (uld og cashmere), skjorter, sweatshirts, en blazer, en læderjakke og nogle gode kjoler, der kan ‘redde’ mig fra enhver situation.. Så går jeg tilgengæld lidt mere amok i accessories; gode tasker, sko og solbriller… Min næste ambition er at blive bedre til smykker; det mangler jeg lidt 🙂

   KH

 • Jeg er også ret sikker på at du er den eneste person i verden, der laver pakkelister i Photoshop 😉

  Men tak for den alligevel. Jeg finder nok næppe på at lave sådan en fin collage, men jeg får altid pakket ting, der alligevel ikke går sammen på kryds og tværs (så jeg har aaaalt for meget med), men det her er inspirerende…

  • Haha – jeg er glad for at mine tosserier kan bruges derude. Det legitimiserer det ligesom lidt 😉

 • Har ikke fulgt dig i et par år, men er med på kig igen. Jeg fik nemlig lyst til at få styr på en god basis garderobe og der kom jeg i tanke om, at du altid så virkelig casual lækker ud “dengang”. Det gør du virkelig stadig. Meget dig og meget stilsikker.

 • Det er næsten lige før at denne liste kan bruges som “what to have in your wardrobe”.

  Selvfølgelig med et par ekstra ting 😉

  Må lige spørge, nu har jeg gået i lang tid og kiggede på din læderjakke, men jeg er lidt i tvivl om str.
  Så hvilken str. har du din i? 🙂

  • Haha, det har du ret i. Selvom jeg nok også ville fylde lidt ekstra i her og dér 🙂

   Ja, jeg har den i deres small 🙂

 • Det er som taget ud af mit tøjskab bortset fra at jeg bruger kimonoer frem for læderjakke og ikke ejer andre benklæder end jeans 🙂 Jo, nederdele selvfølgelig, hvor har du købt din? Den ser så skide godt ud i dine outfits, og dem jeg finder i H&M er for tynde og “slatne” – jeg kan bedst lide dem helt tætsiddende!

  • Hehe – min er faktisk fra netop H&M, så jeg har ikke noget godt råd til dig. Andet end måske at gå en størrelse ned?

 • Genial guide!

  Jeg skal selv 4 dage til London om lidt (med håndbagage) så jeg er også i gang med at finde ud af hvordan jeg pakker mest effektivt.

  Kan du måske lokkes til at lave en skjorteguide? Jeg kunne virkelig godt bruge en klassisk lyseblå en af slagsen, men jeg kan bare ikke finde en jeg kan lide, som ikke er for tyk, ikke for tynd og sart og vigtigst af alt, uden brystlomme – og så selvfølgelig med en god pasform.

  • Til London i 4 dage kan du nok skære lidt hist og her, men grund-idéen vil nok være den samme – rigtig god tur:)

   Og tjo det kunne jeg måske nok – jeg tror ikke selv jeg har knækket nødden, hvis jeg skal være ærligt, men jeg kan jo researche lidt for os alle 🙂

 • Rigtig god ide at gøre det som en visuel liste! Det kan godt blive ret uoverskueligt at have det på papir.
  Tror jeg skal prøve det med ungernes sommerferie kufferter, det ender altid med at blive kaos uden en ordentlig liste 🙂

  • Haha – jeg kan slet ikke overskue tanken om, at jeg en dag også skal være ansvarlig for at pakke andres kufferter..

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top