Du læser nu
OUTFIT – slacks & læderjakke..

OUTFIT – slacks & læderjakke..

OUTFIT - slacks & læderjakke..

Nu nåede jeg lige, at få nævnt igår, at jeg er så glad for mine slacks, så hvad mere passende end at vise et par billeder af et af mine favorit-outfits for tiden:) Det er – som I måske kan se – taget i New York. Eller. I the burbs, ihvertfald hehe.. Det er svært ikke at savne det dovne ferieliv – da disse billeder blev taget, var vi på vej ud for at spise brunch med Pix og Nix på det lokale Pancake House – win, win og win. Nuvel – nu venter pinsen lige om hjørnet og det er heller ikke så ringe. Har I mon spændende planer for den forlængede weekend? Selv har jeg en masse praktiske ting der skal ordnes, et par løbeture der skal løbes og så en tur på BÆST med en rocker og vores mænd. Sidstnævnte er klart det jeg glæder mig mest til;)

 

Slip-ons – Zara // Slacks – Storm & Marie (old) // Sweatshirt – H&M // Leatherjacket – Mango // Sunnies – Celine

 

OUTFIT - slacks & læderjakke..

 

OUTFIT - slacks & læderjakke..

 

OUTFIT - slacks & læderjakke..

 

 Kommentarer (6)
 • Skoene er så lækre – hvordan er de i størrelsen? Jeg bruger normalt str. 40, men de er kun online i 41, så jeg håber lidt, at de er til den lille side 😀

 • Hej Christine,

  Du er den mest inspirerende blogger jeg kender! Tak for en dejlig blog.
  Jeg har fulgt dig lige siden Stockholm og LA og det er især dit rejse og oplevelsesgen jeg finder inspirerende.

  Jeg bor selv i udlandet, væk fra det trykke og familie og venner.

  Jeg vil høre om kunne tænke dig at skrive et indlæg om dine drømme og planer for fremtiden (uden at det bliver for personligt – og besværligt for dit job).
  Om du kunne finde på at tage udlands igen og om du nogensinde overvejer at flytte tæt på din familie i NY?

  De bedste hilser, og god weekend

  • Hej Emilie

   Tusind tak for din søde kommentar – jeg plejer aldrig at dele sådan meget specifikke tanker om min fremtid. Både fordi der er ting jeg ikke vil jinxe, men også fordi jeg har lært, at fremtiden aldrig bliver, som man forestiller – oftest bliver den bedre, men alligevel:)

   Lad mig lige fundere lidt over sagen; måske jeg kan gøre det på en lidt kvik måde, så det netop ikke (som du selv er inde på) bliver for privat.

   KH

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top